Co myslis tym "dobry"? To ho chces jest? Vsak chod na dake forum a stiahni si poslednu verziu a je to. Alebo ten gimp az to chces mat vsetko legalne a zadara.
cs5 je paráda...len legálne mrte stojí....a chvíľu trvá, kým sa s tým naučíš robiť....ale ak ťa to baví... ....inak ja som mala ešte kedysi photophiltre studio, ale ten bol dosť o ničom, potom som prešla na PS (nelegálne
photoshop je jeden produkt a lisi sa len verziami ktore postupne vychadzaju novsie a novsie. viac info najdes na stranke vyrobcu. len to chce nebyt lenivy a natukat do googla a najst si potrebne info
sak photoshop je len jeden nee ? len su teda novsie a starsie verzie samozrejme ... no a ja ho neviem pouzivat a keby som aj vedel urcite by som si v nom neupravoval fotky sameho seba ako to robia mnohe baby a aj chalani uz je to trapne podla mna
Je podla mňa jedno ktorú verziu človek používa, všetky hlavné funkcie sú aj tak rovnaké v jednotlivých verziach. A záleži na čo chceš Photoshop a čo presne chceš v ňom robiť. Od toho Ti ludia poradia verziu, resp. aj iný program možno Ja používam CS4
to je jedno ale cim vyssia verzia tym viac funkcii a niektore aj urcite lepsie jak v tych starych ....a este @cicatrix a ty co skicar pouzivas ? lebo tak to vyzera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» www.tescophoto.com/home...