radaby som sa spýtala na photoshop aký používate .......zvetša ked ja upravujem fotky tak ich musím aj v dvoch - troch photoshopoch aby mali všetko čo potrebujem....aj ked foto moc neupravujem ale na určitých detailoch si dám dost záležať......tak či ne
Ale inak, photoshop je priamo program, tak nie je viac photoshopov (teda, je, ale to sú už konkrétne verzie jedného programu). Je viac programov na úpravu fotiek.
@qossyend na tú terminológiu si dávaj pozor, ak je ti "program na úpravu foto" dlhé, tak oficiálne sa volajú "grafické programy"/"grafické editory", hovoriť každému photoshop je zaprvé SILNO mätúce pre každého kto ťa počúva, a zadruhé silno trapasné pre teba.
a málokedy fotky upravujem, ale keď už, tak používam Photoshop CS2 (lebo novší môj comp neutiahne a aj keby tak nepotrebujem). na všelijakú inú grafiku potom hlavne Fireworks a(lebo) Flash v kombinácií s PS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja pouzivam CS5 a pochybujem, ze potrebujes viac photoshopov na upravu obrazka, jeden bohate staci
a málokedy fotky upravujem, ale keď už, tak používam Photoshop CS2 (lebo novší môj comp neutiahne a aj keby tak nepotrebujem). na všelijakú inú grafiku potom hlavne Fireworks a(lebo) Flash v kombinácií s PS.