Piatiku v piatok vecer som už vynechal Ale chodíme s chalanmi vecsinou do mesta niekde sadnut na pizzu a podobne nezdravé kraviny pokecame spravime si srandu s pár ludí spoznáme nové tváre
Lež dnes sa to konať nebude lebo som chorý a takú peknú výzdobu mame v meste
no sere mna to mohol som uz davno sedet pri pive a teraz sedim pri PC ale tak chory som cely tyzden tak muusim odpocivat a zajtra sa chystam cely den pit takze uz to nejak vydrzim
bejbee no tak to sa aspon v tejto depke necitim sama=D......V3nty jaku peknu vyzdobu ozaj=Dto je na slovensku?=D......Spekacik.a dobre bolo?bol si aj na vianocnych?......Pseudos.preco od závisti há?=D
no ani mna to teraz niako piť netahalo..nakoniec je to aj na nieco dobré ..vidíš pečienka moja ako si ťa vážim=oD ale tak predsa je luto cloveku ze nikde nić dneska.
@Radulik7 ved samozrejme ze sa da aj inak..ale osobne nevidim nic zle natom, ked ides v piatok trochu si vypit za narocnym tyzdnom..ovsem co neznasam je, ked sa niekto opije a potom je agresivny..takych by som zakazal v piatok
nechodievam casto von v piatky....obcas si ideme s kamoskami niekam sadnut, ale skor cez tyzden..a okrem toho mam teraz vela roboty do skoly na pondelok, tak musim robit aj v piatok
Lebo uz ma nebavi chlastat a kamaratov s normalnymi zalubami moc nemam a aj keby som mal v tejto diere aj tak nie je kam ist
Cize abstitencia zredukovala moj spolocensky zivot na obcasne kino,obcasny biliard (dnes som vyhral 5:0 ) a sem tam ked mama nie je doma zavolam kamosovi nech donesie playstation 3 a drtime do rana xD
A zistil som, ze tesit sa na piatok zbytocne ubera 4 dni zivota tyzdenne.... ja uz nevidim rozdiel medzi pondelkom a piatkom kazdy den je fajn
27 Hluzar....no máš ty pravdu chlapče.ale mna momentálne bavilo abslovovat týžden iba koli piatku ,lebo ostatné dni ma niako nelakaju skore stavanie a ucenie sa nie nie to ja nemusím.ked si vyhral tak congratulations..toť vše.
@Hluzar "A zistil som, ze tesit sa na piatok zbytocne ubera 4 dni zivota tyzdenne.... ja uz nevidim rozdiel medzi pondelkom a piatkom kazdy den je fajn" len mne pride pointa tej vety v nabadani na chodenie do mesta kazdy den namiesto iba piatku?
@Pseudos no ved ano aj ked to nie je nabadanie..... ale proste ked pit tak iba v piatok/sobotu to je jasne Ale pre cloveka ktory nepije je jedno ci ide von v pondelok utorok v stredu....
A aj keby sa niekto ucil 3 hodiny v kuse stale ma cas ist na hodinku von....
no ja idem uz odkvacnut dobrovolne=oD len som este chcela zistit ze ked chcem nekoho oslovit menom tutoo tak ako tooo???lboo ked dam ze reaguj tak ništ to nerobí...no dobrúúú šetkýým.pa a pekný piatok esté.
@belzeboss samozrejme že vonku chodím, aj napríklad v piatok, lebo psa vyvenčiť treba.... lenže väčšina mladých ľudí keď sa povie "piatok večer vonku" už myslí na litre alkoholu, cigariet a bohviečohovšetkého ešte
do krcmy nechodim a osobne opit sa ma uz nebavii mam zopar nepeknych zazitkov a kamosi sa vzdy pobiju alebo ich musim nosit domov........a aj tak uz sa kamos odstahoval a mna to s ostatkom nebavii cize mam aj inych kamosov a s nimi si ideme na pizzu =D=D a mama sa aj viac tesii =P=P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
V piatok som vždy doma.
Byť vonku má správnu atmosféru iba vtedy, keby som sa namiesto toho mala venovať stovke iných vecí.
Lež dnes sa to konať nebude lebo som chorý a takú peknú výzdobu mame v meste
a to akoze pijete pri PC ? s kamoskamy ?
teraz chodievam skôr stredy, štvrtky, ako kedy... ale nechodím chlastať
@Radulik7 preto lebo to je koniec tyzdna, skoro kazdy si rad dopraje chill out, ty nie no, ale mozno o par rokov sa mozno tiez pridas
Cize abstitencia zredukovala moj spolocensky zivot na obcasne kino,obcasny biliard (dnes som vyhral 5:0 ) a sem tam ked mama nie je doma zavolam kamosovi nech donesie playstation 3 a drtime do rana xD
A zistil som, ze tesit sa na piatok zbytocne ubera 4 dni zivota tyzdenne.... ja uz nevidim rozdiel medzi pondelkom a piatkom kazdy den je fajn
@Radulik7 zvyknu si ... musia
radšej za compíkom si budem riť rozsedávať .
A aj keby sa niekto ucil 3 hodiny v kuse stale ma cas ist na hodinku von....
70 percent dovodov preco neist von s kamosmi su len vyhovorky alebo lenivost/neschopnost cloveka zariadit si cas ...
@Popolcek az ti z toho kompiku raz jebne..nehovorim, ze sa ozrat, ale vypadnut z domu medzi ludi raz za cas urcite nie je na skodu
@Sudruzka topic je vlastne tema a ked chces reagovat na niekoho konkretneho tak daj zavinac a opis za zavinac jeho nickname
/agree
/endtreath
a že na Birdz chodia "tí normálni"