tak pichanie v hlave je všeobecný pojem. Ztoho sa nedá vyčítať skoro nič Môže to byť zapríčinené naozaj veľa vecami, ktoré lepšie posúdi doktor. (únava, stres, nedostatok spánku, zlá životospráva a podobne.) Mňa samotného občas pichá na sluchoch a občas ostro v hlave, ale ja mám iné problémy, ktoré sa volajú choroba Ak je to ozaj také vážne, tak navštív obvodného lekára (tvoju detskú doktorku) a tá ťa možno odporučí na špecializované vyšetrenie (Neurológia, ORL....) To sa nedá určite lajicky a zvlášť nie tu na fóre
Neviem čo to je ale ak to máš často tak neváhaj a choď k lekárovi nech ťa pošle na nejaké odbornejšie vyšetrenie. Nič tým nepokazíš a je to lepšie ako čakať na to že to prestane samo alebo sa to ešte zhorší.
@lenkaska1 no ... dakedy mam uz z toho fakt steach vyspata som lebo prave som chroa a spoim do jedenastej a pot pijem kazdy den 4 litre tak fakt nevem :/
skoda, ze bolesti hlavy, na to je vela vysvetleni a pricin :/ mna tiez boli hlava ako besna, napr teraz to isto nie je z nedostatku spanku ani vody, kedze spim dost a aj pijem dost. Fakt neviem z coho som tak mimo.
@hotaru Zájsť za doktorom ten ti v lepšom prípade nič nezistí povie že je to bežné alebo je to zo stresu, že máš možno len migrénu, alebo niečo podobné, dá ti čosi od bolesti a budeš na práškoch a neviem či to bude lepšie na tú pečeň ako nejaké 2-3 pivá, mne vždy pomôžu. Popritom ešte pokecám s kamošmi odreagujem a mám pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@rejka presne tak.
btw, ano, je to z toho, ze malo pijes... ja som toto mavala vzdy, ked som menej pila.. teraz pije 3 litre vody denne, a pohodke
taká blbosť by ma nenapadla
tak potom si kúp niečo od bolesti alebo zájdi za doktorom nech ti to predpíše. Tak som to myslel :d