ja mám piercing v jazyku, a zatial mám len dobré skúsenosti, už keď si ho teraz niekedy vyberiem.. tak mi normálne chýba ..rýchlo som si na to zvykla..
kamoška mi vravela že ju prepichnutie nebolelo, ale mňa bolelo oveľa viac ako septum. plus opuch tiež nie je med lízať, týždeň na takej light strave, že aj keď je človek hladný tak môže len pomaličky a opatrne. za každým jedlom dva týždne umyť ústnu dutinu aby sa zabránilo infekcii a tak dávala som si ho robiť v Londýnskom Camden Towne a tiež by mi chýbal, keby som si ho vybrala. rýchlo a rada som si naň zvykla tie dva týždne som prežila a bolesť tiež kedže som nevedela do čoho idem plus aj frajer je spokojný a tiež by mu asi chýbal keby som si ho dala preč zubov sa vôbec nedotýka pokiaľ sa s ním človek nehrá, takže sklovina je v pohode
@malasimi prepichovanie jazyka je najmenej bolestivý piercing... hovorila teta piercerka a fakt ma to vôbec nebolelo... teda to prepichnutie... ale ten prvý týždeň po tom, keď budeš mať jazyk tak napuchnutý že budeš mať chuť ho vystrčiť z úst lebo ti bude zavadzať je strašný priprav sa na šušlanie a jednotvárnu kašovitú stravu minimálne na 5 dní ale ono to tak či tak v konečnom dôsledku stojí za to... minimálne preto, čo povedala @depechemode
ja ho mám tiež a prepichnutie vôbec nebolí, len keď ti to opuchne tak to bolí... mne skoro tiekli slzy keď som jedla rožok v čaji... 2 týždne nesmieš jesž nič mliečne a neodporúča sa ani fajčiť cigarety...
mna prepichnutie tiež nebolelo (ale tak prah bolesti ma každý iný) ..a mala som to zahojené asi za 4 dni.. a jest sa daju len nejake detske výživy, kašičky a polievky..ale stojí to za to.. hlavne treba dbať na hygienu..
@n0win0u ak sa ti chce vyhodiť 40eur a prežiť 2 týždne bolesti (okrem iného by sa aj týždeň nemalo fajčiť, čo mi vtedy ale nikto nepovedal, takže ja som si zapálila 15 minút po prepichnutí a nič sa mi nestalo ale proste sa to neodporúča), tak choď do toho, ženská ti bude neskonale vďačná
a ja mám...a ako to tu bolo už napísané, prepichnutie nebolelo, ale týždeň potom fúúú, som myslela, že si ho vytiahnem, ale pohode som to zvládla a vôbec to neľutujem...a dosť dlho som šušlala a nevedela som pľuť ale to si zvykneš, neboj sa...a tiež by mi dosť chýbal keby si ho vyberiem...
@n0win0u nuž tak veľa šťastia v hľadaní, ale keby si si to rozmyslel, tak ver tomu, že rozprávania sa báť nemusíš prvé dva týždne asi ako káčer Donald a potom sa to vráti do normálu
@malasimi ak piercer dobre trafí tak prepichnutie necítiš vôbec a potom cítiš iba taký jemný tlak keď tam pomocou takej elastickej kanily vtiahne činku potom treba 2-4x denne dezinfikovať, ja som si ho normálne umývala aj kefkou a pastou keď veľmi opúcha tak si daj do úsť kocku ľadu, to zvykne celkom pomôcť a potom nezabudni aspoň raz do týždňa skontrolovať či je dobre došróbovaný, lebo ja som sa na to vykašľala a raz som skoro zhltla hornú guličku z činky keby si ho dáš a náhodou niečo potrebuješ, tak napíš kedykoľvek
a inak, čo sa týka toho pocitu pri prepichovaní, ja som síce divná a nedá sa to brať veľmi všeobecne vzhľadom na moju zvrátenosť, ale mne bola tá "bolesť" celkom príjemná
@n0win0u tak to máš dobre ani by si nikto nevšimol rozdiel ale náhodou v období keď som rozprávala ako káčer Donald mi bolo veľmi fajn, lebo vzhľadom na to, že som rozprávala ako kokot ma nikto ani len nevyvolal odpovedať, lebo sa to nikomu nechcelo počúvať tú moju pravekú neartikulovanú reč
ale inak fakt je to strašne drahé... lebo aj keď už máš kúpenú činku tak len za dieru zaplatíš 20 eur
@n0win0u aký máš problém s tunelom? šak to ti aj doma na kolene spravím teda normálne prepichúť ucho a nejako tam vopchať rozťahovák uši prepichujem bežne, pekne sa oblejú denaturákom a do týždňa sú zahojené môžem dokonca poskytnúť aj fotodokumentáciu alebo nekúpime denaturák, ale vodku (alebo ešte lepšie gin) a budeš mať dva v jednom aj vydezinfikovaný tunel, aj si jebneš
@malasimi však som hovorila že som divná, ale aspoň sa nehanbím si to priznať ja som platila 40 eur s tým že v tej cene bola titanová činka a prepichnutie a potom ešte musíš počítať s tým, že treba kúpiť dezinfekciu... buď môžeš klasický lieh, ale lepší je taký sprej špeciálne na piercingy a ten stojí tuším okolo 7 eur prípadne by sa ti možno oplatilo kúpiť činku inde a zaplatiť len za prepichnutie 20 eur, ale keď budeš kupovať, tak dávaj pozor na to aby mala dlhú tyčku, aby ti mal kam napúchať jazyk ono sa to potom dá vymeniť za kratšiu, ale napríklad ja som si tak zvykla na tú dlhú, že som si to vymeniť nedala, lebo sa s tým dalo lepšie hrať
@n0win0u kúpime fimo za pár éčok, vymodelujeme, upečieme a bude rozťahovák sterilnú ihlu snáď doma ešte mám (nie nejebem do kábla, využívam to výhradne na prepichovanie uší a nejako to snáď zvládneme... no a to že to hnisá je normálne, to bez toho asi ani nejde... však prinajhoršom sa to dá vytiahnuť skôr ako by ti odpadlo ucho
a nie som z okolia TO, mám rodinu blízko pri PE, ale inak som z BA
ja neviem či by som chcela, moja sestra chce... , moja kamarátka má sama si ho robila má to v pohode, jeden známi si poškodil nervy v jazyku inak cíti chute, ale inak v pohode veľa známych má a nik sa zatím nesťažoval m
no ja som si pred 5minuta sprawila sama pearsing do jazyka a mam ho len kusa to bili a clowek sa wela slini pocas toho uwidime co to bude o par dni heh
Ja si chcem dat piercing do jazyka a neviem či to bolý ako to tu bolo spomenute prosím vás ludia poradtemi a ešte kolko sa to môže hojit týžden dva ja neviem lebo ja sa dost bojím ja mam všetko kupene doma ale neviem ako či si mám dat či nie kto tu bude nech mi poradi kto más tým dlhu skúsenost ďakujem
ja mam piercing v jazyku od strnastich, a to prepichnutie ma ani nebolelo, ale mal som ho ako tu bolo spomynane dost opuchnuti, suslal som a tazko sa mi jedlo, zacal mi hnisat tak som dezintifikoval alpou a tak po dvoch tyzdnoch to preslo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
aj ja rozmýšlam o tom
sme na tom podobne
byvaly mal pierc v jazyku aaaa to je pekelna vecicka
a veru mas pravdu, vobec nemam 40eur na to !
a inak, čo sa týka toho pocitu pri prepichovaní, ja som síce divná a nedá sa to brať veľmi všeobecne vzhľadom na moju zvrátenosť, ale mne bola tá "bolesť" celkom príjemná
ale inak fakt je to strašne drahé... lebo aj keď už máš kúpenú činku tak len za dieru zaplatíš 20 eur
teba pozna mezomus, ty nejsi nahodou z okolia TO ?
a nie som z okolia TO, mám rodinu blízko pri PE, ale inak som z BA
..kvak..