mne nastrelovali ale už niekoľko rokov dozadu, priamo to prestrelenie ani tak nebolí, ako to bolí potom celý deň.. akože celý nos, jak keď ti doňho niekto hodí loptu, alebo tak ale je to vydržateľné, normálne..
lepsie vydrzis nastrelenie ako prepich ale z hojaceho hladiska odporucam urcite prepich, nastrelenie sa ti ani nikdy nemusi poriadne zahojit a mala by si to vzdy citlive
no mne to prepichovali ihlou ..normal v tetovacom studiu a nebolelo ma to ...len ten jeden moment akoby ta stipla osa a ptm ma to nebolelo už vobec ....a mam ho rok a pol
Ja som si dávala nastreliť (bolo to lacnejšie + tá pani čo mi ho robila vravela, že v prepichnutí a nastrelení nie je žiadny rozdiel) a vôbec to nebolelo
tak ja som si skúsila oba spôsoby... a určite preferujem nastrelenie, prepichnutie ma stráááášne bolelo nastrelenie nebolí, len potom deň-dva ... ale dá sa to zniesť
Ja som si dala pre 5rokmi nastreliť a už by som to nerobila. Už ho tam nemám dva roky a stále to mám úplne citlivé. Bolelo to v tom momente ako mi to prestrelila. Akoby som sa nemohla nadýchnuť alebo čo. Potom to už nebolelo až tak. Len som mala taký divný rezavý pocit v nose. Pretože som tam mala moc hrubú naušnicu, vyskakovalo mi to keď som pokrčila trošku nos. Čiže neustále pri smiechu a podobne. Tak som dva týždne chodila s prelepeným nosom.
Prepich ihlou je drahší, bolestivejší, ale je to bezpečnejšie, ako som počula.
Uvedomuješ si, že nastrelenie je pretlačenie úplne tupého kovového predmetu nesterilným nástrojom cez kus mäsa? (Ešte k tomu je nastreľovačka oproti ihle celkom objemná, takže šperk sa umiestňuje skôr s ohľadom na možnosti nastreľovačky než na tvoju anatómiu.)
Ihlou to síce bolí ako sviňa, ale neviem si to inak predstaviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Prepich ihlou je drahší, bolestivejší, ale je to bezpečnejšie, ako som počula.
Ihlou to síce bolí ako sviňa, ale neviem si to inak predstaviť.