Ahojte, chcela by som piercing do pery, nechcem si ho robiť sama, aj keď do ucha som si robla 2 a ešte asi 5 ľuďom, len do pery sa bojím Kto s tým má akékoľvek skúsenosti, či už doma, alebo v salóne, píšte!! Dikes
kasli na to mala som to 3 mesiace a posunulo sa mi dasno v ustach ci co to je, mala som odhalenejsi zub smerom ku korenu, a doteraz mam bodku tam kde som mala dierku
Robil som si to doma sám neboli to až tak veľmi ako si človek myslí ale potom keď sa mi to raz zrastlo a ja som sa rozhodol znovu prepichovat to isté miesto nwm či by sa to vôbec malo robiť to bola docela sranda lebo mi to krvacalo dosť a bolelo to... Ale casom som samozrejme dako dospel a zistil som že to nepotrebujem mať na sebe
@relieforsaddist mne sa to lubi len chalan mi to neschvaluje a ako si si to spravil? resp. si v lekarni kupoval ihlu? ja sa bojim ze to doseries keby to robim doma
@skletonixxxka nie starká má plné krabice toho tak som vzal tú najhrubšiu čo tam mala a len mi to tam vbehlo,samozrejme že ak budeš pri tom použivať slabo silu tak to bude bolieť tak som si to vydezinfikoval ešte aj pierc....a bolo ale tak ak nemáš 18 tak nwm či ti to spravia bez povolenia rodiča v štúdiu ale čo ja viem dáko ma to už ani neťahá,necítim sa nato
Mám tri roky labretu a na začiatku sa mi paranoidne zdalo, že mi ustupuje ďasno, ale už dlho nie, ani dvaja zubári mi na to nič nepovedali. Tyčku mám ale v polmilimetrovej veľkosti (6.5 mm tuším), lebo zo šestky sa mi to zapaľovalo a do sedmičky som si stále hrýzla, celkom funny, aký rozdiel to urobilo.
Ak to už fakt musíš robiť sama, kúp si radšej kanylu ako obyč. ihlu, 1.2 alebo 1.6 mm, je podľa mňa celkom ťažké to zvnútra natrepať do dierky a s ihlou by sa ti to nemuselo podariť. A bezpodmienčne budeš potrebovať dva šperky, jeden s dlhšou tyčkou, tak 10 mm a jeden na definitívnu dĺžku, keď to odpuchne. A neprepichni si slinnú žľazu (tie kopčeky na sliznici úst).
hej s kanylou, teda tou lekarskou ihlou som bezne robila piercingy do ucha aj kamosom a pohode dezinfekcia a tak to je mi jasne..len to nechcem, ludovo povedane, dojebat tym, ze to zle prepichnem
Ja som mala rok a pol v dolnej, z bioplastu, robili mi to v zahorskej, vobec to nebolelo a zuby ani nic ine mi to neznicilo.. Si pamatam ze mi ta holka dlho presne vymeriavala kam ho dat, aby mi neznicil zubky
Robila som si aj sama, ale dala som to potom von, lebo som tam nemala piercing ale nausnicu
Potom som sla do salona ale tiez siel po mesiaci aj cosi von, lebo sa mi trel o zuby a na jednom mi aj narusil sklovinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak to už fakt musíš robiť sama, kúp si radšej kanylu ako obyč. ihlu, 1.2 alebo 1.6 mm, je podľa mňa celkom ťažké to zvnútra natrepať do dierky a s ihlou by sa ti to nemuselo podariť. A bezpodmienčne budeš potrebovať dva šperky, jeden s dlhšou tyčkou, tak 10 mm a jeden na definitívnu dĺžku, keď to odpuchne. A neprepichni si slinnú žľazu (tie kopčeky na sliznici úst).
Potom som sla do salona ale tiez siel po mesiaci aj cosi von, lebo sa mi trel o zuby a na jednom mi aj narusil sklovinu.
prepichla som pred pár rokmi sebe a prepichujem aj kamarátom