Ahojte, ospravedlňuje sa, ak to tu už bolo, ale chcela by som sa trošku poinformovať. Chcela by som si dať piercing pod pery ( také tie dva hrotíky), tak sa chcem spýtať (tí čo s tým majú skúsenosti), ako dlho sa vám to hojilo a koľko vás stálo prepichnut
Hojilo sa to nech nezerem mesiac(ale je to dosť individuálne), prepich stal 10eur s tým, že som mala svoj šperk. A trochu mi to roz*ebalo sklovinu - odporúčam bioplastove tyčky po zahojeni lebo ja som sa s tým stále hrala medzi zubmi. A áno mám jazvu aj na fotkách je viditeľná a nie, pravdepodobne už nezmizne.
Mala som piercing aj pod perou aj nad perou, hojilo sa mi to tak 10 dni, jeden som si robila sama, druhy stal aj so sperkom asi 22eko, po dvoch rokoch (cca) od vybratia tam mam teraz take dierky, co jak znamienko vyzeraju, cize dost viditelne
@zajkousko nechcem vyrivat ani nic take a neber to v zlom ale prirovnavat cloveka s piercingom s fetakom je uz prehnane... ved je to taka ozdoba ktora teraz leti u mladych ludi a mne sa to na dievcatach velmi paci
@dedinskasketa ja mam piercing v oboci, v jazyku a mal som aj dva pod perami... najdlchsie sa mi hojili tie v perach a v jazyku a dokonca mi to zacalo aj hnisat. ale po pravidelnom dezintifikovani to bolo uz v pohode... ked som si dal prec tie piercingi s pery tak mi tam ostali take jazvycky ale skoro to ani vobec nevidno... obocie som si prepichoval sam a prepych jazyka a pier ma stal do tich 30eur (je to drahe ) ked ze piercingi som mal vlastne...
prepichla som si sama cize zadarmo ..hojilo sa mi to asi týžden a dierky mi ostali dost viditelne a to ich už asi trištvrte roka nenosim..a myslim že tak aj ostanu
@zajkousko prepáč ale máš nato dost blby nazor povazovat ludi s piercingmi za fetakov alebo pubertalnch teenagerov je podla mna velmi nevhodne
môj zlaty píšem čo mi srdce hovorí, asi by som sa mal krotiť, ale ja už neviem ani cigániť, preto veľmi trpím....
a vedz, že nemyslím to v zlom, aj keď to tak možno vyznieva...
na krásnom dievčati, ale aj na škaredom, si myslím že tie ozdôbky nédôstojne na to že sú slečny a budúce dámy...
@wewo
ukážka? hehhe
ty si asi moje svedomie podľa všetkého, lebo nech napíšem čokoľvek, vždy ma tu dodrbeš..
si zrejme na mňa už zaťažený...
tak sa láskavo odťaž a začni sa správať ako dospelý muž a nie nejaký namyslený pubertiak...
@wewo ono zas nieco na tom pravdy ma zajkousko, pretoze som nevidel dospelu zenu co ma zamestnanie deti aby si isla dat niekde do tvare nastrelovat Piercing, z toho mi vychadza ze to robia mladsi a potom ich to mrzi ze im ostavaju dierky, alebo tetovania ale zas kazdeho nazvat fetakom to nie lebo poznam jednu co ma v nose a je slusnejsia jak ja ani cigaretu nedrzala v ruke nikdy a ani nepije alkohol.
@zajkousko aj ja ja mam piercingy tak potom som podla teba fetak alebo nedostojny purtalny teeneger? v zivote som nemal fet (iba par krat travu ale to nie je ani fet) a nie som nejaky urodzeny pan s kralovskej rodiny aby som sa tak obliekal atd... som obycajny chalan a mam svoj "rebelsky" imidz, mam rad punk, rock, metal tak mam aj priblizne taky style... je uz proste taka doba a pre vacsinu mladych ludi to je pekne a moderne tak nech si to dopraju pokedy su mlady lutujem ludi ktory premarnuju svoj zivot timi nabozenskymi obmedzeniami... ani tak s toho nic nemaju... a aj taky extravagantny teeneger s piercingami moze zit plnohodnoty zivot a aj byt dobrym clovekom... a podla krestanstva: Dobrý človek=cesta do neba ale to ze si uprimny sa mi paci len si neni nejako v obraze...
Aj tebe pekny den :-S
@zajkousko Ja sa s tvojím názorom celkom stotožňujem, ale povedala som si, že ak mám niečo skúsiť, tak teraz kým nemusím pracovať a podobne, pretože potom na takéto úlety nebude čas a nebude to ani vhodné. Práve ,,nezodpovedným teenegerom sa to nejako prepáči, keďže sú plní rebélie a podobných hlúpych nápadov ( a keďže ešte spadám do tejto skupiny, môžem si to dovoliť Ďalšia vec, áno, dievča a budúca dáma by mala zaujať hlavne svojou tvárou, to je najkrajšia cnosť ( odmyslime prsia a zadok, samozrejme), lenže keď čo to do krásy nepobrala, toto upozornenie odpadá..
@peacexp Presne pre toto som vytvorila toto fórum, aby som sa poinformovala a počítala s tým, že mi tam tie dierky zostanú natrvalo, ďakujem
@marick Nebolo moc správne porovnávať ľudí s piercingmi k feťákom, ale sama sa s tým stretávam. Mám tunely a vieš ako škaredo po mne ľudia zazerajú? Najlepšie ale vždy je, keď idem okolo babičky, zazrie na mňa a ja jej proste pomôžem a popýtam sa jej ako sa má, to ju tak odrovná, že všetky tie jej 6%0 ročné predsudky o feťákoch a vandaloch zrazu padnú Kamoška má zapletené copíky, nie dredy pozor...a už si myslia, že je feťáčka a predáva weed a podobne, dnešná spoločnosť je vážne zábavná
@zajkousko si jeden z najvycibrenejsich trollov aki tu kedy boli, skladam pred tebou pomyselny klobuk, neskutocne vela usilia si musel vynalozit na vytvorenie "zajkousko" identity za tie roky, zaujimalo by ma kto sa skryva v reale za tvojim vytvorom, podla mna musis byt nejaky marketingovy mag
@zajkousko toto nieje o prioritach..moje priority nepoznas.. chces tým povedat ze každy dospely clovek co ma pierc je fetak?(a slovom dospelí nemyslím plnoletých ..pretoze si sa tak vyjadril a tým padom su to iba hlupe predsudky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to iba feťáci a pubertálni teenegeri robia tekéto veci....
@dedinskasketa ja mam piercing v oboci, v jazyku a mal som aj dva pod perami... najdlchsie sa mi hojili tie v perach a v jazyku a dokonca mi to zacalo aj hnisat. ale po pravidelnom dezintifikovani to bolo uz v pohode... ked som si dal prec tie piercingi s pery tak mi tam ostali take jazvycky ale skoro to ani vobec nevidno... obocie som si prepichoval sam a prepych jazyka a pier ma stal do tich 30eur (je to drahe ) ked ze piercingi som mal vlastne...
@zajkousko prepáč ale máš nato dost blby nazor povazovat ludi s piercingmi za fetakov alebo pubertalnch teenagerov je podla mna velmi nevhodne
ono je to asi tými rokmi, aj ty raz dospeješ do takého štádia, že v živote budú pre teba aj dôležitejšie priority
môj zlaty píšem čo mi srdce hovorí, asi by som sa mal krotiť, ale ja už neviem ani cigániť, preto veľmi trpím....
a vedz, že nemyslím to v zlom, aj keď to tak možno vyznieva...
na krásnom dievčati, ale aj na škaredom, si myslím že tie ozdôbky nédôstojne na to že sú slečny a budúce dámy...
pekný deň :-S
ukážka? hehhe
ty si asi moje svedomie podľa všetkého, lebo nech napíšem čokoľvek, vždy ma tu dodrbeš..
si zrejme na mňa už zaťažený...
tak sa láskavo odťaž a začni sa správať ako dospelý muž a nie nejaký namyslený pubertiak...
Aj tebe pekny den :-S
len si neni nejako v obraze...
heh, všetko som prežil a chvalabohu som sa z toho obrazu dostal a vôbec neľutujem...
@peacexp Presne pre toto som vytvorila toto fórum, aby som sa poinformovala a počítala s tým, že mi tam tie dierky zostanú natrvalo, ďakujem
@marick Nebolo moc správne porovnávať ľudí s piercingmi k feťákom, ale sama sa s tým stretávam. Mám tunely a vieš ako škaredo po mne ľudia zazerajú? Najlepšie ale vždy je, keď idem okolo babičky, zazrie na mňa a ja jej proste pomôžem a popýtam sa jej ako sa má, to ju tak odrovná, že všetky tie jej 6%0 ročné predsudky o feťákoch a vandaloch zrazu padnú Kamoška má zapletené copíky, nie dredy pozor...a už si myslia, že je feťáčka a predáva weed a podobne, dnešná spoločnosť je vážne zábavná
nemaj obavy, som obyčajny chalana, keby si tu bol tak dlho ako ja aj by si ma poznal, predtým som mal nick zajko30...
vzdal som sa svetských radovánok a žijem si svoj tichý a nadmieru spokojný život v Božom náruči...