Ja mám v jazkyu.... prepichovali mi to 2x a nebolelo ma to....hoci som týždeň nič nejedla,hladovala som,ale myslím si,že to stálo za to je to fakt super...a teraz rozmýšľam že si dám pod peru
no v pupku to nebolí vôbec..aspoň mňa to nebolelo, keď som to mala..pri prepichovaní to nie je nič príjemné, ale zas žeby to bol nejaký extrém, to nie...ten, čo ti to bude robiť ti dá na to dezinfekčné...
mám pod perou...ono to závisí aj od toho ako intenzívne cítiš bolesť, a v pupku to sakramentsky bolí....inak som to dezinfikovala Spiritus Dilutus-om a + aby sa to rýchlejšie hojilo som používala repíkový odvar
ale inak ma to nebolelo, len na 5. deň sa mi to zapálilo a opuchlo...
Ja mám medusu , a nebolelo to vôbec, nakoľko som to mala aj umŕtvené . a následne sa mi to nezapálilo ani nič . teraz sa chystám na septum konečne netreba sa toho báť, každý máme iné telo, to hlavne závisí od toho ako ti organizmus príjme pierc
mám v jazyku, prepichnutie nebolelo, potom hojenie bolelo. nejedla som týždeň ale stáo to za to, dezinfikovala som JOXom.
mám v uchu tragus a toto už bolelo, ale neskutočne som to chcela. a dezinfikujem tamponikmi napustenými alkoholom.
mám v nose, nebolelo vôbec, dezinfikovala som pleťovou vodou a alpou.
v ľavom uchu mám 8 náušníc, väčšinu som robila sama, bolelo to ja sviňa, dezinfikovala som ako sa dalo, vodka, nahriata zicherka a tak, žijem a teším sa z môjho ucha
zatiaľ je to všetko. teraz momentálne túžim po tetovani, takže piercing neriešim.
Trošku iný názor. Nemám nič proti piercingu, nech si každý nosí kto chce čo chce a čo sa mu páči Možno som trochu staromódny ... alebo už aj starý, no mne sa piercing nepáči. Človek, ktorý to nosí mi nepripadá o nič krajší ako keby to nemal. A stále akosi neviem prísť na chuť tomu, prečo si stále viac a čoraz mladších ľudí dáva tie pliešky do tela. Ale zrejme každý kto to dnes nosí je in. Raz možno dospejeme k tomu, že keď budem mať nejakých 85 a budem sa opierať o paličku, tak mi pri prechádzke povie nejaký 5 ročný škôlkár "Uhni starý" a vyplazí mi pri tom jazyk, na ktorom bude mať 5 náušníc A možno už bude mať aj nejaké tetovanie na tele
a v najblizsej dobe mi ide kamarat spravit cartilage piercing .. to si myslim ze trochu bude boleť.. ale ako vravím.. teším sa jak malé decko takze mi to je jedno
no a este mi prestrelovali ucho, to som ani nevedela kedy bolo hotove
a sama som si prepichla nos a to bolo uplne v pohodke tiez
takze.. tes sa.. neboj sa.. prijemne to urcite neni ale neni to nič strasne
No, ja sa veľmi teším. Preto si to dávam do pupku lebo tam to nebude viditeľné,
keďže rodičia nebudú môcť o tom vedieť !!! Lebo by asi ma zrejme zabili, nakoľko nemá to z Nás nikto. Ale tak raz to aj tak skúsim, či teraz alebo blízkej budúcnosti.
Ešte mám pár otázok pre Vás :
Po prvý krát aký ste si dali piercing ??? Titan, pozlatený, oceľ ... Chcem vedieť len typ.
Akurát dnes som pozerala na internete na Google, že aké piercingy sú ??? Ja, som skôr za objednaný tovar. Pozerala som si stránky od Swarovského, teraz musím len prísť na to aký je ten IN a ktorý sa mi bude páčiť
ja mam v pupku, prepichnutie trosku zabolelo ale to je raz dva, mam ho uz 2 roky a v pohode, dezinfikovala som si to takou vodickou co mi dali v piercingovom studiu a nelutujem, urcite by som isla do toho znova
@antifunebracka to je do ucha hore.. ako je chrupavka.. len si to nechcem sama, čo ak si nejake nervy poškodím..dnes sa mi uz o tom aj snivalo ako to vyzera vyzera to super
Jazyk..prepichnutie nie...opuch ano...nejedol som asi 3-4 dni...teraz ho uz ani nevnimam...som s nim "zrasteny".. aa dezinfikoval som to asi tym ze so najskor nejedol mleicne vyrobky..vyplachoval som si usta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
bolelo bolí bude boleť
pupok..tam to kurva bolí ževraj
ja som to dezinfikovala obyčajným h2o2
ja som ho musela vybrať...akosi zápal krvi...:/
ale inak ma to nebolelo, len na 5. deň sa mi to zapálilo a opuchlo...
mám v uchu tragus a toto už bolelo, ale neskutočne som to chcela. a dezinfikujem tamponikmi napustenými alkoholom.
mám v nose, nebolelo vôbec, dezinfikovala som pleťovou vodou a alpou.
v ľavom uchu mám 8 náušníc, väčšinu som robila sama, bolelo to ja sviňa, dezinfikovala som ako sa dalo, vodka, nahriata zicherka a tak, žijem a teším sa z môjho ucha
zatiaľ je to všetko. teraz momentálne túžim po tetovani, takže piercing neriešim.
a v najblizsej dobe mi ide kamarat spravit cartilage piercing .. to si myslim ze trochu bude boleť.. ale ako vravím.. teším sa jak malé decko takze mi to je jedno
no a este mi prestrelovali ucho, to som ani nevedela kedy bolo hotove
a sama som si prepichla nos a to bolo uplne v pohodke tiez
takze.. tes sa.. neboj sa.. prijemne to urcite neni ale neni to nič strasne
keďže rodičia nebudú môcť o tom vedieť !!! Lebo by asi ma zrejme zabili, nakoľko nemá to z Nás nikto. Ale tak raz to aj tak skúsim, či teraz alebo blízkej budúcnosti.
Ešte mám pár otázok pre Vás :
Po prvý krát aký ste si dali piercing ??? Titan, pozlatený, oceľ ... Chcem vedieť len typ.
Akurát dnes som pozerala na internete na Google, že aké piercingy sú ??? Ja, som skôr za objednaný tovar. Pozerala som si stránky od Swarovského, teraz musím len prísť na to aký je ten IN a ktorý sa mi bude páčiť