Ano, dali mi na papieri subor tych cvikov z rehabilitacie, ked ma bolel chrbat a zistuli mi, ze som privelmi prehnuta, pomohlo mi to trochu na kondicku, lebo bola strasna ale podla tvojek fotky si dovolim tvrdit, ze ty pocitis minimalne rozdiely a okolie zriedka minimalne. Pohyb je vsak super, takze ak mas na toto chut, tak do toho!
ja som to asi pred 2 rokmi cvičila kvoli mojmu pošahanému chrbtu, a mne sa to aj celkom páčilo. Ako neviem,či som schudla,ale svalstvo mi to určite spevnilo a citila som sa potom lepšie a taká ponatahovaná . Podla mna to skus,nemyslim si, že to je niečo, čo by niekomu uškodilo na postave. a na kondičke..
@rachel1 pilates má vraj rýchlejšie účinky na postave ako joga.. osobne mi pilates príde namáhavejší - lebo však brucho je tam základ, ale páči sa mi a občas ho cvičím
ale tak pilates by ti mohol pomoct na vahu potom, zalezi, ci nezacnes viac jest a ci pilatesom nenahradis namahavejsi pohyb. ja som sa citila po nom super a najlepsie je cvicit rano, to ti uplne vycisti mysel, zbavi stresu a zacnes den vyrovnana.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
neviem odporučila by som ti skôr powerjógu, ale kludme i toto...
ale tak pilates by ti mohol pomoct na vahu potom, zalezi, ci nezacnes viac jest a ci pilatesom nenahradis namahavejsi pohyb. ja som sa citila po nom super a najlepsie je cvicit rano, to ti uplne vycisti mysel, zbavi stresu a zacnes den vyrovnana.