veď pitie destilovanej (pozor destilovanej, nemýľte si to s filtrovanou vodou) vody v čistej forme môže zabíjať! Takže si, logicky, myslím o tých ľudia, že sú idioti...
@majo Ja som zas minule cital, ze podla novych vedeckych vyskumov je destilovana voda lepsia ako normalna, prave kvoli tomu, ze tam nie su ziadne, aj skodlive a pre telo neziaduce a nerozlozitelne mineraly
@trdelniiiq a kedze tam nie su mineraly, ma zle osmoticke vlastnosti a nedokaze plnohodnotne nahradit prirodzenu vodu v organizme... aspon myslim, ze take nieco sa kedysi spominalo pocas mojho studia farmacie
@majo tak samozrejme je nezmysel pit LEN destilovanu vodu, to by clovek dlho neprezil, ale v rozumnej miere v tom nevidim problem, ak pijes aj normalnu vodu so vsetkym ako sa patri (bakterie, mineraly atd)
@blackrisq ved ok, ja nevravim, ze je to tak spravne/ze sa tym ja sam riadim len ze sa mi dostala do ruk jedna publikacia a pisali tam o tom, ako je destilovana voda pre telo prospesnejsia ako ta klasicka..ja som sa tiez pri citani chytal za hlavu, ale ked to tak vypatrali, whatever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takže destilovaná voda ee.
Bol som malý a týždeň som sa potom bál, že zomriem :/