ľudia, prossím poradte mi,... Často keď začínam písať príbeh začína sa to stále rovnako, a po čase tam niekto zomrie alebo niekam smutne odíde. Neviem sa donútiť písat nejak inak ale pritom CHCEM!! písat aj naďalej.. Nemali ste aj vy takýto problém, že
ja tiez neviem dajako pisat veselo.. takto ako veselo pisat viem aj solidne picoviny a scenare.. ale nie je to pre mna tak seriozne, ako ked pisem veci melancholickejsieho charakteru, z coho usudzujem, ze moj pisatelsky humor je zrejme este slaby.
@snilek je to podla mna prejav tvojho podvedomia, mas nejaky problem, o ktorom zrejme nevies a tym, co pises, sa to snazi predrat na povrch. tiez som priblizne v tvojom veku napisala jeden pribeh, kde som pozabijala vsetkych naokolo - potom neskor som si uvedomila, ze to bol hnev na rodicov, ktori sa rozvadzali, a ja som to nevedela zo seba nijako inak dostat. Kamarat na tuto temu teraz nedavno vypracoval jednu pracu, kde sa venuje psychoanalyze umeleckych diel, je to velmi zaujimave ak budes chciet viac info, tak TS
@alpanu Hej, aj ja chcem niekoho, kto rozanalyzuje moje (ne)umelecké diela . Mala by som pripravenú básnickú šatníkovú sériu a celkom by ma zaujímalo, čo v mojom podvedomí utvára tamtie konkrétne obrazy, hoci @mielikki by mi to možno tiež vedela objasniť, len neviem, či veľmi seriózne .
A vlastne, celú jej (mielikkinu) tvorbu by sa tiež hodilo rozanalyzovať .
@mielikki A celkom rada by som si prečítala, akurát, že by som asi musela aj to dielo samotné a nie len Tvoj rozbor, no a to už by sa mi asi akosi nechcelo . No ale.. prechádzaš zatiaľ úspešne, z čoho usudzujem, že sa buď vieš nesmierne dobre vykrúcať, alebo to dokonca píšeš tak, že to je akceptované, takže kde je problém ?
Tvoju obavu celkom chápem - tak by sa to povedalo len ..ofcarnage a keby si si bola istá, že už to chceš vedieť (a si pripravená všetko vstrebať), tak potom by Ti vyzradila .
@courtneylovegrunge moja prvá reakcia bola: Čo ti hrabe?!?! sorry.. ale ja fakt chcem písať a tieto moje vraždy mi niekedy stoja v ceste ale zase radsej budem vraždit ako už nikdynepísať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja tiez neviem dajako pisat veselo.. takto ako veselo pisat viem aj solidne picoviny a scenare.. ale nie je to pre mna tak seriozne, ako ked pisem veci melancholickejsieho charakteru, z coho usudzujem, ze moj pisatelsky humor je zrejme este slaby.
mne tiež vždy každý umrie alebo potom neumrie, ale vznikne z toho seriózna blbosť
Občas napíšem nejakú haluz na ktorej sa dá zasmiať, ale poslednú dobu už len depresívne články o drogách (ach)
A vlastne, celú jej (mielikkinu) tvorbu by sa tiež hodilo rozanalyzovať .
A... síce by som na jednej strane bola zvedavá na analýzu mňa, na druhej to radšej nechcem vidieť
Tvoju obavu celkom chápem - tak by sa to povedalo len ..ofcarnage a keby si si bola istá, že už to chceš vedieť (a si pripravená všetko vstrebať), tak potom by Ti vyzradila .
nie, to by som už zvládla, ja sa skôr bojím, aby na mňa rozoberajúci rovno neposlal psychiatriu
O_o mama ma včera zabalila do takej pončo deky bielej, že som seriózne myslela, že to je kazajka z nejakej liečebne - taký odev sa len tak nevidí.
@flussica to iste, mozem ti dat kontakt na kamarata