ale celkom som si to užila. téma História dejín divokého západu a westernových zručností, tri revolvery na scéne na názornú ukážku, bavila som sa, pozerali na mňa ako na dilina. ou yea! 8)
my sme mali pisat na slovencine kvoli forme.. mala som temu metabolicke poruchy a cele som to spracovala a prelozila z oxfordovej knihy, takze to bolo ako normalna soc-ka.. teraz lutujem, ze som ju neodovzdala normalne ako projekt
hej..úžasné teda najrpv nás profesorka náhaňala nech jej to dáme do vianočných prázdnin..ptm to po prázniných doniesla a náhodne vyvolávala ludí nech si to odprezentujú..stále im skákala do reči a ptm aby sa nepovedalo dala im 1 a ostatným to ani neoznámkovala ani nič jej išlo len o to aby sme dobre napísali bibliografický záznam čiže to ani nečítala a téma bola literatúra na 8-10 strán, čo väčšina nemala ani 8
@smajlo18 ja som prekladal z ceskych stranok do slovenciny (kedze po slovensky som nemal moc stranok a materialu), par dni, cca 40 stran, nejake obrazky a ako prakticku cast sme robili anketu v triede
@smajlo18 okolo 35 strán z toho asi 7 strán prílohy, písala som to asi tak týžden, praktickú časť som mala anketu a kedže to bolo o krvnach skupinách a inkompatibilite Rh tak som ťahala aj z diskusie z Modrého koníka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a dobrovolne, lebo som len druhacka, ale evidentne nemam co robit vo volnom case
ale celkom som si to užila. téma História dejín divokého západu a westernových zručností, tri revolvery na scéne na názornú ukážku, bavila som sa, pozerali na mňa ako na dilina. ou yea! 8)
Skoro som si vytrhala všetky vlasy!
ešte som sa zabudla spýtať, ako dlho ste to písali (+strany)? Mali ste aj nejakú praktickú časť?