nepoužívam pravý malíček a tiež -a teraz pozor- ľavý ukazovák normálne píšem vyzerá to veľmi smiešne lebo ho mám dohora vysrčený,nedokážem sa donútiť ho používať
@popoluska15 chcem lebo ono tým že chodím na klavír si to samo od seba žiada nejaký prstoklad, ako som zvyknutá mať v tom poriadok, akurát teraz nie je čas toto riešiť
používam čo príde k danej klávese najlepšie do cesy, najčastejšie 6 prstov - ukazováky až prstenníky, ale dosahujem rovnakú rýchlosť (wpm) ako sestra ktorá sa učila na škole ten predpisový strojopis. naučil som sa to písaním.
@popoluska15 len mi to príde také divné, že budem si písať tak ako doteraz, kadejako a pomedzi to sa budem učiť písať správne? a potom sa niečo zrazu zlomí a už budem písať len dobre? =D
@klaudiqa9 o to sa neboj ....my sme i napriek učeniu písania na stroji chodili na pokec a tak ,,,kde sme písali kadejako ...ibaže ked sa to fakt budeš učiť a hlavne nepozerat na prsty tak časom si uvedomiš že už sama od seba použivaš pri písani 10 prstov
@klaudiqa9 budeš sa to vlastne učiť postupne...budeš na nete písať a ani si neuvedomíš že dvoma prstami vlastne píšeš podla prstokladu a potom sa to bude samo pridávať ...ovšem ak sa budeš poctivo učit občas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ono to prišlo tak... automaticky
(a je úplne desné, ako sa teraz sústredím na to, ako vlastne píšem a trvá mi to desne dlho
ale aj ľavý palec používam, ako som si práve všimla, takže siedmimi
A v škole.
fff ddd sss aaa jjj kkk lll ôôô ..........