No tak ma to ako aj ostatných čaká teraz v utorok , našťastie len slovenčina a nemčina , učíte sa ? Lebo ja na to kašlem a to doslova. Som na gyme a keď vidím niektorých ako sa biflia cítim sa všeliako
u nas sa neuci nikto..to ti vravim s cistym svedomim..ani ja....
v podstate na SJ sa nemas co ucit ani na AJ...co si sa nenaucil uz sa nenaucis...sloh si akurat planujem pozriet v nedelu ako sa to vlasne vsetko pise
a pritom som si vedoma toho, ze test B2 mozno nespravim....kedze som ho este nespravila..spolieham sa na to, ze ked nepreskocim tka ma prehodia...hanba by bola pre skolu...to jedine ma utesuje ako to mate vy, co ak neprejdeme pisomnou?
SJ som robila minulý rok... a AJ teraz, no čo ja viem, pozriem si len writing, čo sa ako píše, sem-tam si urobím nejakú úlohu (sedím v komisii na voľbách, takže sa budem nudiť dosť), zopakujem časy (otázka 5 minút) a eto vsjo.
ja si pomaly prechadzam testy z AJ, lebo ma to bavi slovinu som si urobila jeden test a dala som ho na 83 takze spokojnost jedine z coho mam obavy, je matika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nie co by som sa na to mala ucit? jebem nato
v podstate na SJ sa nemas co ucit ani na AJ...co si sa nenaucil uz sa nenaucis...sloh si akurat planujem pozriet v nedelu ako sa to vlasne vsetko pise
a pritom som si vedoma toho, ze test B2 mozno nespravim....kedze som ho este nespravila..spolieham sa na to, ze ked nepreskocim tka ma prehodia...hanba by bola pre skolu...to jedine ma utesuje ako to mate vy, co ak neprejdeme pisomnou?
ja si pomaly prechadzam testy z AJ, lebo ma to bavi slovinu som si urobila jeden test a dala som ho na 83 takze spokojnost jedine z coho mam obavy, je matika