@sebinko Prečítaj si niečo o "Tinnitus" každopádne by ťa mohli pozrieť na ORL, prípadne na neurológii ale skôr asi najprv to ORL.
Začalo ti to len tak náhle alebo si mal nejakú infekciu na uchu, dačo?
príčin môže byť milión. niektoré sú zistiteľné a vyriešiteľné, niektoré sú síce zistiteľné, ale nevyriešiteľné a niektoré sa ani zistiť nevedia.
ale tak skúsiť to zistiť stojí za to!
a davaj bacha! môžu z toho vzísť aj psychické problémy ak to nebudeš zvládať počúvať.
joker neno to vtipne a ok budem sa snažiť poviem mame aby ma zobrali diki ludia a je to na prd lebo idem spať pišti mi v hlave zobudim sa pišti mi v hlave no boch mi nepraje cely život takže sa nedivim že mi niečo je
Ako pýtaš normálnu serióznu radu.. ale pritom ujebeš do nazvu fora hneď nadávku pri čom celý ten názov vo výsledku znie jak keby si to chcel dať do rubriky HUMOR.. nabudúce ak chceš seriózne odpovede tak sa viac zamysli nad tým čo napíšeš do nadpisu témy...
v piska tak v usiach aj ? ak hej tak je to tinitus, mal som to aj ja ze niekedy mi tak piskalo v usiach, aj teraz raz za par mesiacov sa to objavi na par minut ale pohoda, no a ze vraj je to sposobene zuzenymi cievami v oblasti usnice ... skus pit ginkgo biloba caj
je to prirodzené piští nám v hlave každému, je to určitá frekvencia ktorú si bežne nevšímame a započujeme ju len v tichom prostredí, v klude ... je dosť vysoká a mal by ju počuť každý ... treba sa na to adaptovať lebo budeš mať v živote velký problém
aj ja to mám, je to aj tými zuženimy cievami ale môže to byť aj z krčnej chrbtice, chod k ušnemu lekarovi, mne dal lieky na rozširenie ciev a o par tyzdnov mi nič nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Badum ts
inak tiez
Začalo ti to len tak náhle alebo si mal nejakú infekciu na uchu, dačo?
ale tak skúsiť to zistiť stojí za to!
a davaj bacha! môžu z toho vzísť aj psychické problémy ak to nebudeš zvládať počúvať.