Pokiaľ je pečeň doslova kaput tak dotyčnému stačí aj malé pivo k tomu, aby skončil na pohotovosti... Tak či tak dôjde k nadmernej regenerácii, ktorá je kameňom úrazu.
Tak v prvom rade ste neuviedly rozsah poskodenia pecene takze v tomto pripade neviem s cim mam pracovat.Podme ale poporiadku, pacient ktory trpy bud alkoholovou cyrhozou pecene alebo sa unho toto ochorenie prejavilo inou cestou by v ziadnom pripade nemal uzivat alkohol.V tomto pripade sa moze prejavit slabost,ataxia ktora je velmi nebezpecna az po kolaps pecene ktory moze mat za nasledok smrt.Mam kamarata ktory mal zle pecenove testy vysledky typu AST ,bielkovin a podobne sa pohybovali na velmy zlych hodnotach , v tomto pripade islo o uplne prerusenie prijmu alkoholu.Pecenove testy sa neskor vratili na obvykle hodnoty.Ale tocime sa tu len okolo horucej kase,v pripade ze je pecen poskodena je potrepne prestat uzivat alkohol a zacat s liecbou ak je poskodenie mierne tak Pecenova dieta ale ak je druh poskodenia dostatocne tazky v takychto pripadoch ludia vyuzivaju bunkovu liecbu ktora ma dobre vysledky
to záleží na viacerých veciach, môžeš dostať vnútorné krvácanie, môžeš ožltnúť lebo sa ti nebude filtrovať krv a otráviš sa, môže ti zasiahnuť aj iné orgány a sústavy orgánov a pripíš k tomu ešte neznesiteľné bolesti (mám certifikát z pozerania Dr. Housea, verte mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V Ke
a čo tak najprv zregenerovat- na to je silymarin a az potom pit alkohol?
» www.woerwagpharma.sk/fileadmin/SK_co...
či si len zvedava a neriesis v reali takuto situaciu?
aj silymarin ma dobre vysledky ale neviem či to na medicine učia