minuel nam ucitel povedal jednu vetu kotra ma dostala : "za nasich cias sa pytvalo vsetko co sa dalo." tak ma zaujima ze ci ste uz nieco pitvali ...? samozrejme v skole
@foxik21 ...ty truba mala, kup si gingko bilobu na zlepsenie pamati si nepamatas jak sme na biole este s juskovou pytvali prasacie oko? to bola insia haluz hlavne ked sa nam roztiekla duhovka
ja na to nemam zaludok ale spoluziacka doma pitvala prasa (chce ist na medicinu), ona sa v tom vyziva ale je pravda ze v minulosti sa pitvalo ovela viac...mama mi hovorila
My sme v škole nič nepitvali, moja jediná pitva (vlastnoručne robená ) bola pitva žaby na internete (www.froguts.com ak si dobre pamätám ale už tam je len nejaké demo )
My pitveme bezne v skole V ramci anatomie alebo patologie...doteraz sme pitvali srdce,pluca,pecen,jazyk,pazerak(vsetko prasacie) a este potrateny plod teliatka a este plno pitiev nas caka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zatial este nic, iba ak raz sme mali doniest vatu -pestovali sme fazulu - a spoluziacka dotrepala vlozku a tu sme rozoberali