ked som bol maly, davali mi vzdy ochutnavat penu a potom som potajme odpijal uz aj z piva, a co si spominam, chutilo mi uz od doby, co som sa ho prvykrat napil
pivo má zaujímavú chuť krásne horkastú mierne sladkú a nádhernú vôňu... jednoducho je to nápoj Bohov... chutilo mi odkedy som ho prvyraz ochutnal... ale inak alkohol nemam rad... je to sračka.. ale pivo hmmm..
nikdy mi nechutilo a snazila som sa naucit ho pit ale nejde nejako.. mala som obdobie kedy som si dala ale nemala som z toho nejaky extra pozitok, len ked sme isli desiati na pivo som nechcela jedina sediet pri kofole. teraz si dam rovno vino :p
pred dvoma rokmi to začalo a skončí to keď umriem a prvý krát keď sme potajne pili v škole tak tam som sa priučil pár veciam len nie tomu čo bolo treba
este ked som pil, mne nechutilo pivo len ked ho vypijem aspon tak 2litre na posedenie
....ale inak nepijem alkohol vobec a nie preto ze by mi nechutil... teda uz ked som nepil vyse dvoch rokou tak mi aj prestalo chutit a vobec mi to neprekaza, ako sa hovori alkohol je metla ludsva! ps: nemusi sa zamentat
najskôr mi nechutilo, potom mi nechutilo a pila som ho, potom mi chutilo, potom zasa nechutilo, potom ma z neho bolel bruch a toto leto mi zasa zachutilo
napr po robote je dobre pivo, po tazkej maturite si to das ako"relax", na pohodicku, pri hre mafia si to das, ja ked nieco pocitam tak si vzdy odpijam ako obkladac na stavbe
ked sa prezeries sladkosti, das si pivo a zneutralizuje ti to
niekedy vypijem aj vodu, aby som prekvapil pecinku
ako decko som vzdy chcela penu, lebo som si myslela, ze chuti ako slahacka.. moj prvy pivny zazitok si nepamatam a pivo mi chuti a iny alkohol ako pivo, vino a sampanske nepijem
Nemám problém ho vypiť, ale žeby mi nejak extra chutilo tak to nie. Na osvieženie si radšej dám nealko a keď sa chcem opiť tak prechádzam k niečomu tvrdšiemu.
neznášala som ho hrozne dlho a nemôžem povedať ani teraz, žeby mi nejak extra chutilo. ale je to najlacnejší a "najslabší" alkohol. niečo pre spodinu ako som ja
@n0win0u rum u mňa spadá do kategórie tvrdý alkohol, ktorý obkročmo obchádzam, lebo mi nepasuje. takže hej, preto a pív by mi bolo treba silno viacej aby som vás dobehla
mňa pivo nikdy nejak extra nebralo. ale našla som pár značiek piva, na ktoré nedám dopustiť a zbožňujem ich. Polička, Poutník a Kout a som šťastná jak jebo z lesa
ešte k tomu nakladaný hermelín alebo syrečky a och och och
keď som prvý krát ochutnala pivčo mala som cca 4, a bolo to to najnechutnejšie čo som kedy mala v ústach. pivu som sa potom vyhýbala až do 16-tich a teraz? láska na život a na smrť
nikdy mi nechutilo, vypijem ho od smadu v lete niekde na teraske, alebo k fajn mnamkam ako nakladany hermelin a tak, ale zeby som si sama doma otvorila pivo? nikdy.
ale radleriky mam rada, a aj ten klasicky namiesany pivo/sprite, to lubim
@antifunebracka súhlasím som decko. ale kde som tvrdila, že keď idem na pivo, tak sa spíjam? (pre mňa spíjať sa znamená - liať do sebe alkohol dokiaľ nevidíš dvojmo) a ver tomu, že horší pohľad je na 13-násť ročné decká, než na mňa, ktorej keby si ju stretol tipneš minimálne 20. čáu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
stále mi daktoré pivá strašne nechutia, lebo sú strašne horké, ale vždy zabudnem aká to je značka a vlastne som také už dáááávno nepila
....ale inak nepijem alkohol vobec a nie preto ze by mi nechutil... teda uz ked som nepil vyse dvoch rokou tak mi aj prestalo chutit a vobec mi to neprekaza, ako sa hovori alkohol je metla ludsva! ps: nemusi sa zamentat
napr po robote je dobre pivo, po tazkej maturite si to das ako"relax", na pohodicku, pri hre mafia si to das, ja ked nieco pocitam tak si vzdy odpijam ako obkladac na stavbe
ked sa prezeries sladkosti, das si pivo a zneutralizuje ti to
niekedy vypijem aj vodu, aby som prekvapil pecinku
ziadne pomije z plechoviek.
DD
a teraz mam celiakiu, tak mam dobru vzhovorku, preco to blbe pivo nepijem
Ešte tie radlerovské príchute sú fajn, ale inak ni.
Mi oco dovolil piť penu z piva ale ja som bola fiškus, ja som si aj pochlipkávala
neviem či som si zvykala, ono to mám v rodine asi
ale decké všeobecne nemajú radi horké veci
a pivo mi zacalo chutit asi v 19ke , neviem preco to tak je
@matiarka @nnatka na take ste este mlade, po zadku vam obom by mal niekto naplacat!
ešte k tomu nakladaný hermelín alebo syrečky a och och och
ale radleriky mam rada, a aj ten klasicky namiesany pivo/sprite, to lubim
@matiarka tak ako vies ako chuti?
@5 @lola182 @spring @pupinkavec socky
to ze si dam pivo neznamená ze som socka
nie !!!
@pupinkavec musis uznat, ze sa zlepsujem, uz vam napr. neprajem smrt
socka= spodina, osoba čo sa priživuje na druhých...to by som nepovedala ze som
@spring kazdy dospelak ti povie ze na spijajuce sa deti je nepekny pohlad