Áno, keď som súcitila s postavou a mala som hrozné obdobie, takže som akoby plakala nad sebou, keď to bola jediná cesta ako prejaviť emócie nad ťažkými vecami v mojom živote, lebo som sa nevedela nikomu s tým zdôveriť alebo som len nenašla osobu ktorá by podľa mňa reagovala dosť citlivo na to, čo prežívam alebo ani som nenašla nikoho, kto by trpel rovnako ako ja.
Prí jednej scéne v Harry Potterovi slzím aj vo filme aj v knihe, proste si nemôžem pomôcť... To tam kde si privolá rodičov a priateľov cez kameň oživenia... Taká pekná scéna to je... ináč asi pri ničom...
plakala som pri tejto » www.martinus.sk/?uItem=10514... je to fakt hrozná kniha. maximálna depresia v kuse papiera... myslím, že pri tej som si povedala, že už čítať nebudem
Čítam asi pri väčšine knihách. Nemusí to byť až tak tragické, len proste, je to moc milo povedané, je to moc zúfalé, pripomína mi to niečo nepodarené z môjho života.. Niekedy sa tak vžijem do toho, že nemôžem v noci zaspať a stále len rozmýšľam čo mám spraviť, ako to vyriešiť. Dva rôzne svety u mňa sú
plačem pri čokoľvek dojímavom, nezaujíma ma či je to kniha alebo film. a na to sú tieto veci, vyvolať v nás dojmy, i keď ja sama nemám moc rada plakanie typu takého aké som zažila pri francúzskom filme "láska" také plakanie je nepríjemné a pri knihách duplom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Román, pri ktorom nerevem je automaticky zlý.
Ale na to, ako casto (vseobecne) revem sa to stalo prekvapivo malokrat.
viem, že trošku pomimo diskusie, ale z tvojho nicku (@0 )som neskutočne dostala chuť na pomarančový džús a sa mi tak zdá, že nemáme ..