Čaute, chcela by som sa opýtať na váš názor alebo poprosiť o nejaké rady či skúsenosti. V sobotu som mala dostať menštruaciu, no nedostala som a zajtra chcem ist na kúpalisko. Keď ste sa ocitli v takejto situacii šli ste v pohode? Nie som si istá či si mô
mne sa tato situácia stáva pravidelne, lebo na plaváreň a do wellnessu chodim cely rok, niekedy citim, ze menstruacia prichádza tym, ze sa mi strasne zosilnia kŕče a ide ma roztrhnúť a niekedy o tom neviem... no vzdy, ked som uz čakala, tak som proste častejšie zašla na wc na kontrolu
naco si ho budes davat "nasucho"? ta krv sa ti nepusci z nicoho nic prudom a vo vode uz vobec nie... vacsinnou aj tak zena zisti, ze dostala menstruaciu normalne na WC
@12 nepocuvaj, zistit mozno zisti, ale menstruacia nepocka s prichodom, kym ty prides na wc D
Ja to vzdy citim par hodin vopred, ale mozno sa uz 1-2x v zivote stalo, ze som mala krce az chvilu po tom. Ja by som si nedavala nic a chodila kontrolovat na wc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
zober si ho len so sebou a ak by si ju náhodou dostala, tak si ho dáš
zober si so sebou..a urcite citis par hodin ci minut pred tym, ze prichadzaju.. potom budes len kontrolovat
1) necitila som vobec ze prichadzaju a ani to nikdy necitim takym sposobom, ze "uhm za 5minut zacnem krvacat"
2) na druhej strane myslim ze skoro u vsetkych bab zacinaju kramy "postupne", nie tak ze sa z teba vyvali za pohar krvi.
@lola589 chod uplne normalne na kupko s tamponmi v taske a na kupku kazdu hodinku zbehni na wcko skontrolovat ci je vsetko v poriadku
a ak nedostanes toxicky sok z tamponu naplneneho krvou, co take ti moze spravit tampon v ktorom su max tak tie veci, co byvaju bezne vo vagine.
velakrat si davam tampon preistotu, ked mam ist napr hodinu a pol vkuse autobusom, tak sa urcite nebudem spoliehat na stastie, ze to nepride
vlastne @8
Ja to vzdy citim par hodin vopred, ale mozno sa uz 1-2x v zivote stalo, ze som mala krce az chvilu po tom. Ja by som si nedavala nic a chodila kontrolovat na wc