Teleso ponorené do kvapaliny je nadľahčované vztlakovou silou, ktorej veľkosť sa rovná tiaži kvapaliny s rovnakým objemom, ako je objem ponorenej časti telesa.
Ja som sa naucil plavat tak, ze som skocil do hlbokej vody a ako spravny neplavec som sa zacal topit. A kedze mi nemal kto pomoct, nejako sa mi podarilo dostat na breh a potom to uz islo...
ja som sa naučil plávať tak, že som najprv šnorchloval. Nevedel som síce držať hlavu nad vodou, ale s tými okuliarmi a dýchacou hadicou som bol na hladine aj bez nafukovacieho kolesa...postupne som začal skúšať zodvihnúť hlavu a bolo to ...podľa mňa najjednoduchší spôsob
zober si volaku nafukovacku alebo nieco co drzi na hladine, chyt sa toho z rukami a z nohami len plavaj, zaklad pri plavani su nohy. tak bud budes z nohami robit ako žaba, alebo budes kopat skoro ako ked sa bicyklujes. Cvic to dokym to nebudes vediet.
no ja tak ze som ako mala zdrhla nasim na kupalisku, a bez rozmyslania ja debil skocila do plaveckeho bazena.. tam som sa zacala topit, a zrazu som cosi urobila a vynieslo ma to hore tak nejako som sa to potom naucila..
len sa nesmies bat, poloz sa na vodu a neboj sa ked zacnes pomaly klesat, staci zabrat rukami, odrazit sa od tej vody a vynesie ta to naspak.. no to musis len skusat takto to tazko vysvetlit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
spýtaj sa jej
ked som bol asi piatak zacal som hrat vodne polo a zdokonalil si plavecku techniku
ach, asi si pojdem zajtra zaplavat
tu mas napriklad ako sa plava kraul:
tu mas obrazok prsia:
len sa nesmies bat, poloz sa na vodu a neboj sa ked zacnes pomaly klesat, staci zabrat rukami, odrazit sa od tej vody a vynesie ta to naspak.. no to musis len skusat takto to tazko vysvetlit
skus ked tak nejaky kurz ja som sa pokusala naucit plavat kamosku ale neslo to furt sa bala a nevedela tu techniku pochopit
Neviem ani techniku pochopiť ale tie obrázky mi snáď pomôžu.