@nationalgeographic tak my nežijeme - kde to? na východe, na záhorí či kde sa takto rozpráva? - takže logicky nevieme. ja keby tu mam pisat naše výrazy tak mi nerozumie ani boh
@nationalgeographic@7 - lol a ty nevieš ktorá spojka má ísťk inštrumentálu? a aké i sa píšu v holými? a vo vy?
spravme dohodu, my ti nebudeme pindať na gramatiku lebo budeme predpokladať že je to nejaké veľmi svojrázne ale používané nárečie, a ty nebudeš predpokladať že každý hovorí nárečím tvojho kraja, čo ty na to?
a k veci, žihľavu/pŕhľavu obvykle neplejem, ale keď som to párkrát robil tak s rukavicami, lebo som síce zistil že stonka nepŕhli, ale vôbec sa mi nechcelo zaoberať tým ako sa vyhnúť kontaktu s listami, a ten pŕhlivý pocit absolútne neznášam a vytáča ma do zúrivosti.
dakedy ma žihľava pálila, juj a šte si pamätám ako som sa jej dotkla a zvrieskla: mámííí a s plačom nech mi to vyšetrí a umývala v studenej vode.. a dneska? v pohode si do nej môžem aj ľahnúť, aj ju umyť a dať si na jazyk a nemám problém vydržať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
spravme dohodu, my ti nebudeme pindať na gramatiku lebo budeme predpokladať že je to nejaké veľmi svojrázne ale používané nárečie, a ty nebudeš predpokladať že každý hovorí nárečím tvojho kraja, čo ty na to?
a k veci, žihľavu/pŕhľavu obvykle neplejem, ale keď som to párkrát robil tak s rukavicami, lebo som síce zistil že stonka nepŕhli, ale vôbec sa mi nechcelo zaoberať tým ako sa vyhnúť kontaktu s listami, a ten pŕhlivý pocit absolútne neznášam a vytáča ma do zúrivosti.