Zdravíčko, chcem sa spýtať že kúpil som si na pleť výrobky od Eucerin len momentálne neviem ako s tým treba narábať lebo mi dala Zmastujúci denný krém a k tomu vzorky čistiaceho gelu lenže vzorky mi už došli a teraz neviem ako treba použiť ten Čistiaci ge
@spl1tt3r peeling sa používa aspoň raz-dvakrát za týždeň nanesiieš peeling na vyčistenú pleť s čistými rukami samozrejme a masíruješ čo najdlhšie potom zmyješ peeling a aplikuješ krém celá veda a krémik si dávaj každý večer alebo ráno podľa toho ako ti to vyhovuje ale mal by sa nanášať po vyčistení pleti
Takže si môžem dať peeling dnes(Pondelok) večer a Piatok večer ? tým pádom 2x za týžden a ten na pravo Zmastnujuci denny krem stačí každý den iba ráz ? Ak ano tak každý večer by som si ho dával ale ked dnes chcem si dať ten peeling nanesem a oplachnem tak hned si možem nahodiť ten krem v pravo ?
Najradšej by som si dával ten peeling každý večer ale teda čo mi povedala sestrička alebo jak ju mam nazvať v lekárni že to stačí ráz za týžden ale tak dával by som si to vždy Pondelok a Piatok večer lenže teda neviem či si mám dávať ten Krém na pravo ráno a večer alebo iba raz za den
no keďže sa to volá denný zmatňujúci krém, tak by si si ho mal dávať ráno.. nočné krémy sú viac výživnejšie keďže pleť sa regeneruje počas spánku a môže vsiaknuť viac živín.. ale dávaj si to ráno aj večer keď to potrebuješ a po peelingu ho použi vždy.. vyskúšaj čo ti viac vyhovuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a hej samozrejme ze po peelingu si mozes naniest ten krem