S byvalim sme mali vztah na dialku ja v Uk on na Sk posledne mesiace sme sa len schadzali a rozchadzali az v januari bol definitivny koniec priznal sa ze ma niekoho,,teraz po 5 mesiacoch sa mi ozval ze ako sa mi dari,,nechapem naco myslim si ze je stale s
je to bežné viacmenej po zhruba takýchto mesiacoch ... občas sa stáva že sa proste neozve človek po ukončení vzťahu, potom sa stáva že sa ozve po nejakom krátkom čase, potom napr. po dlhšom tých 5-10 mesiacov ...a potom o niekolko rokov ...
mne sa pravidelne ozýva ex a to už je skoro dobrých 6rokov naspäť... predtym som ešte mala celkom nejaku chut odpisat,ze tiež pekne sviatky prajem, všetko naj k narodkam a napisat par viet ako sa mi darí,ale potom už ne... načo. A spravy aj tak neprestali takže nerieš, najlepšie
Ono je fajn, ked ludia ostanu po rozchode aspon ako tak kamarati. Ved predsalen ste spolu pred casom zdielali vela spolocneho ale niekedy to proste naozaj nejde a ak sa ty na to necitis ze s nim dokazes komunikovat tak to nerob. Nakoniec ved ide o teba a to aby si sa ty dobre citila lebo si to zasluzis a ak ta vtedy naozaj sklamal a mas pocit ze ti ublizil tak kasli na to nic mud nedlzis ale sebe hej. Zdvorilo mu odpis nieco v tom zmysle ze zivot ide dalej a ze maa toho teraz vela a potom ked ti bude pisat dalej uz nemusis odpisovat bude to brat tak ze nestihas alebo nieco podobne...
Ja ti rozumiem... ono to tak proste chodí. Nie je správne že sa ti ozval, nebolo by ani správne, kéby sa už neozval. Rovnako aj ty, nech budeš reagovať akokoľvek, ani jedno rozhodnutie nebude správne, niekedy proste neexistujú správne rozhodnutia, pretože všetky ti nejakým spôsobom ublížia.
Vôbec by som sa nerozhodoval podľa rád niekoho iného.
Tak ja uz som mu od vcera nepisala a dnes ti mi napisal ,,pocuj M,.. Nevedela by si objednat este tie conversy detske tenisky? Ked sme boli spolu dali sme ako darcek jeho sestrinej dcere tenisky,,,no ako nechapem bud mi napisal hlavne koli tomuto dovodu aby som mu nasla blbe tenisky alebo si tenisky nasiel ako dovod aby mi mal za co zase pisat??
@mayben ja som to uz skusil asi mesiac vkuse som si objednaval leb rezen a fakt teraz rezne moc nechutim, ani kuracie ani bravcove, morcacie este ako tak, ale najradsej mam hovedzi stredne krvavy (medium) steak este s hubovou omackou mnam.
Znamená to podľa vás, že sa jej už vôbec nesmie ozývať? Čo ak sa jej chce spýtať, čo robí, ako sa má, aj tak. Alebo sme už natoľko pragmaticky zdevastovaní, že komunikujeme navzájom len účelovo.
Ak sa jej smie nejaký spolucestujúci prihovoriť, kam cestuje, čo robí a tak, prečo by sa jej bývalý nemohol ozvať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
takéto veci sa proste dejú
ta jeho nahrada ho omrzela : )
Vôbec by som sa nerozhodoval podľa rád niekoho iného.
Ak sa jej smie nejaký spolucestujúci prihovoriť, kam cestuje, čo robí a tak, prečo by sa jej bývalý nemohol ozvať.