Pamatam si na slova jednej mojej frajerky: "Ak sa so mnou do troch mesiacov nevyspis, necham ta!"
Ale k veci, ono cas pokial k tomu dojde je nepriamo umerny veku do dvadsiatky som bol pannic a mal som za sebou 2 frajerky (cca pol rocne vztahy), v 20 ta trojmesacna v 23 do mesiaca
Z mojej skusenosti. Neboli sme spolu vobec dlho 3mesiace asi . Ale zozaciatku tie reci ako u kazdeho. Tak som mu doverovala a asi to bola chyba a aj preto ze sme sa naozaj poriadne nepoznali. Dovolila som mu ist na byt , este pri mne bol o niekolko blokov vyssie. A po 1 mesiaci a niečo ma na jednom byte dokazal s 2 podviest dost zaujime .. samozrejme nemohla chybat ani jeho byvala. Sak vyjebat sa v kupelny a este k tomu s o dva roky mladsiou cajou co mala asi tak 14 ako dost. Ja som bola potom sprosta som s nim ostala , ale to som velmi olutovala ...dalej nekomentujem
lol ... prvy krat po tyzdni, potom po troch mesiacoch, potom vobec, potom po par hodinach ... potom po par hodinach .... potom po par hodinach ... asi to ide vekom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale k veci, ono cas pokial k tomu dojde je nepriamo umerny veku do dvadsiatky som bol pannic a mal som za sebou 2 frajerky (cca pol rocne vztahy), v 20 ta trojmesacna v 23 do mesiaca
Bez vztahu
dlhsie je picovina!