fuu, posledna opica bola fakt hnusna...ale ziaden zazrak nie je, spanok, vela vela vody, ja som si dala tabletku na bolest hlavy lebo som myslela ze mi pukne a spat...potom nieco lahke zjest ak sa da. A spat.
šťava z kyslých uhoriek to som skúšal raz a myslím že v poho ..
ale je fajn keď si spravíš nejakú mastnú polievku, stačí hodiť aj bujón do pol pol litra prevarenej vody
a potom čas
kysle uhorky som raz skusil a grcanica nasupu, teraz uz yebem nato proste cez den iba trpim a nejako to preckam. Dobre mi spravi ked sa na obed normalne najem vsetkeho tak mi uz neni zle od zaludku len ma gebula boli, ale tak snazim sa nemat nejake obrovske opice stacia male makaky
moja opica nema nic spolocne s bolestou hlavy... prestala som koli tomu pit tvrd alkohol na akciach .. ked som sa naposledy opila neviem z kolkeho mnozstva asi dost toho bolo.. prisla som.. sedela som na jednom mieste lebo som sa nevladala postavit a ked som sa vyspala rano som to mala tak ze som sa napila pohara vody a vygrcala som ju napila som sa o hodinu zas a zas som ju vygrcala proste nikdy viac to nechcem zažiť ..
a inak pomohol mi len cas .. lebo ma zaludok bolel jak svina.. ale kamarat hovoril ze je dobre si dat aj pivo napr alebo jeden stamperlik ( ja som nemala chut ani mysliet na alkohol ) ale kôli tomu , že sa vyrovná hladina alkoholu či čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
fuu, posledna opica bola fakt hnusna...ale ziaden zazrak nie je, spanok, vela vela vody, ja som si dala tabletku na bolest hlavy lebo som myslela ze mi pukne a spat...potom nieco lahke zjest ak sa da. A spat.
ale je fajn keď si spravíš nejakú mastnú polievku, stačí hodiť aj bujón do pol pol litra prevarenej vody
a potom čas
okrem iného
» www.energiabhip.sk/n/blue-energy...