Vedel by mi niekto popísať ako sa človek cíti, alebo ako sa preberá z umelého spánku? Ako dlho sa zotavuje ako to celé prebieha a pod.? Chcem skôr osobnú skúsenosť (resp. niekoho blízkeho) a nie orafané člnky z netu. Ďakujem
Po umelom spánku som celý deň prespal... Človek je neskutočne unavený a pravdupovediac, moc si toho nepamätám, pretože keď ma zobúdzali, vraj som zaspal po pár sekundách.
ja ked som sa zobudila bola som strasne slaba ,vobec som nevedela co je za den alebo cas a ani kde som, bolo to strasne divne ale inac akoze nic take bolestive alebo tak
tak tak, budes unavena, stale len spat a spat, ale zenske na tvojej izbe budu natolko ohladuplne ze ani len spat nebudes moct vlastne, a este ta aj hladovat cely den nechaju!
mňa keď zobudili po anestéze som práveže nemohla už vôbec zaspať, prvých asi 10 minút som bola celkom dosť zblbnutá, ale potom to prešlo... každý na to reaguje inak a tiež závisí, čo ti vôbec robia, či máš po prebudení bolesti a tak...
tak dakedy mi bolo psychicky tak blbo, že som revala asi hodinu vkuse. fakt mi bolo hrozne ľúto sestričky, čo mala práve vtedy službu.
a zas inokedy som sa preberala tak úžasne sfetená, že lepšie stavy som nikdy nezažila a doteraz na to rada spomínam. :happy:
celkovu anestezu som prezila pred 3 dnami.hned ked som otvorila oci som zacala revat asi pol hodinu v kuse absolutne neviem preco.este som sa aj doktora pytala preco placem povedal mi,ze je to normalne. celkovo som plakala este den potom,stacilo ze mi primar povedal,ze zostavam este jeden den a plakala som plakala som vzdy. unavena som nebola po tom,len slaba. nemohla som ist ani na wc,lebo som hned odpadavala aj zle mi trosku bol,ale nezvracala som ani nic. jedine som nemala chut nic jest ani pit. takze som to celkom vpohode zvladla. no kazdy organizmus individualne reaguje. ja som sa bala ze budem zvracat a vdaka Bohu nic. takze pohoda.
mne bola strasna zima zase..ale inac malatne stavy, upratovacku vo vytahu som povazoval za doktora a cosi som po nej chcel.. asi pol dna trvalo kym som sa ako tak dal dokopy a bol schopny normalne komunikovat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a zas inokedy som sa preberala tak úžasne sfetená, že lepšie stavy som nikdy nezažila a doteraz na to rada spomínam. :happy: