Toto je otázka len na birdzakov, ktorý majú alebo mali akné a mňa by zaujímalo či sa aj vám polepšilo a ak áno tak kvôli čomu myslíte že to je? lebo ja úprimne neviem... Rozhodujem sa medzi konšpiračnými teóriami ako - či to moje zlepšenie nie je napr aj od toho že sa prečistil vzduch vonku alebo tým že ja som menej vonku, či skôr tým že zrazu nezažívam pravidelne xy stresu a možno aj tým že nie som v tom plesnivom intráku
Tak uplne akne akne nemam, ale celkovo mam plet rovnaku, aj ked som sa mesiac nemalovala a stravujem sa zdravsie ako pocas normalneho rezimu
Stres nemam ziadny, ale to uz dlho nemam
Ale naopak podla mna makeup chrani pred vonkajsimi vplyvmi, ja mavam lepsiu plet, ked sa malujem furt
zhorsilo ale uz sa to dava do kopy... no a je to, si myslim, hlavne preto ze sa snazim byt vo vyraznejsom kalorickom deficite,ncize niekedy to ten cortizol prepiskne
Povedal by som že pleť sa mi dlhodobo veľmi pomaly zlepšuje, s tým že som doma to asi nemá nič, skôr to že som vylúčil mliečne produkty a v podstate sa asi na 95% stravujem vegánsky.
A ešte teda aj, že to nie je akné nie všetky vyrážky sú akné...
na zaciatku som mal jebaky okolo papule ale to kvoli tomu vyjebanemu naustku a satkam co musime nosit. ale potom som si zacal po kazdom noseni umyvat mydlom a preslo mi to.
je to absolútne irelevantné, lebo ja takto v podstate v karanténe žijem už dlhodobo...a ani to nemám vobec ako ohodnotiť dupľom preto, lebo som zas začala brať antiku ktorá má vplývať aj na akné... akurát v období keď som mala vybraté teliesko a čakala som kedy môžem začať brať pilulky, čo bolo zhodou okolností aj po dvoch týžňoch čo som sa pohybovala každý deň v mhd a v BA tak som mala neskutočne veľa malých vriedkov, akoby každý jeden upchatý pór sa okamžite menil na biely pupáčik, to mi vtedy prišlo fakt divné, v živote som také vyrážky nemala
Ja uz som taka stara, ze uz asi 10 rokov vyrazky nemam resp. tak 1 za pol roka Co je este horsie: teraz ju zrovna mam! Ale moze za to nahoda skor nez karantena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mas to od stravy. Jedla si kokotiny
Stres nemam ziadny, ale to uz dlho nemam
Ale naopak podla mna makeup chrani pred vonkajsimi vplyvmi, ja mavam lepsiu plet, ked sa malujem furt
A ešte teda aj, že to nie je akné nie všetky vyrážky sú akné...