Zazivate pravidelne ten pocit ktory vam trha hrud na marne kusky? myslim lasku ktora nebude nikdy opatovana...pred ocami stale jedna tvar...stale tie iste myslienky
@0 nesmies to tak prezivat...mas 14 rokov caka ta este tolko ,,laasok´´ ze na tuuto si ani nespomenies jednoducho si powedz zivot ide dalej a uzivaj si ho najviac ako sa len da !!
keď ho nemáš chceš ho, a keď ho máš tak ho zožerieš a pôjdeš si po ďalší...
Preto treba hľadať v živote MEGAkrémeš ktorý len tak nezožerieš... a ten nenájdeš tak, že budeš furt pozerať len na jeden... Krémešov je plno len si treba vybrať ten najväčší...
@richardson Nemám rada krémeše, vždy z nich zožeriem iba čokoládu (ak nie je na tom hnusnom ceste) a šľahačku, ktoré si ale môžem kúpiť radšej oddelene.
@richardson Neviem, ja neznášam to blbé oné, dole čo je a ten puding, či kýho frasa tiež moc nemusím. Ale ako malá som strašne zbožňovala tie špice a takmer som až slopala to oné z toho. Teraz už nemám rada ani jedno vôbec. Ale v Rakúsku som mala taký skvelý zákusok s veľmi mňami šťavnatými jahodami, kivi a mandarínkami.
ja sa lahko dokazem vyrovnat zo vsetkym takze pocity ani nestihnu dojst a je po vsetkom, ale toto fakt nezazivam a uz vobec nie pravidelne, ja si nic neberiem k srdcu takze ma nic netrapi, no neni to super??
ja prave nejaky pocit zazivam, nie je to sice laska, ale toho chalana vidim aj ked som hore, ked spim, ked zavriem na sekundu oci...lenze neviem co to ani je medzi nami, ale myslim, ze to neni neopatovane, ale skor je problem v tom, ze on ide na rok prec a toto trha moju hrud na marne kusky...a pri tejto teme sa neda napisat ziadna rada podla mna, lebo ziadna rada neexistuje, jednoducho si tym prejst a potom najdes ineho chalana, ktory bude senzacny
ouu ,len vtedy ked sa poriadne sklamem v laske ,vtedy zazivam ten pocit ,a prave ho mam bohuzial ,takze dokazem to pochopit velmi dobre ,....ja zase toho chlapca vidim v kazdomm chlapcovi ,co prejde okolo mna ,/aj ked viem ,ze to nemoze byt on / ale aj tak myslim ,ze co ak ...ale nie je .....a stale nanho myslim ,mozem robit co chcem ,stale to iste .,od rana do vecera .,...taka je zamilovanost
hej bohuzial,az mco dobre hrozne cosi a necete tu osobu vypustiti z hlavy ,aj si uz poviete ze na to kaslete ked ot nema vyznam.ale vo vnutri stale po tej osobe tuzite a ste zfaly z toho uz ,leob viete ze to ostane len vo vasje hlave a nikde inde a ej to hrozne ,leob nemate zaujem o nikoho ineho ani si to nevsimate ci ma niekto o vas zaujem leob vas to nezaujima ..........................................................................................................................................................................................................................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@1 ty to vzdy niecim zabijes
keď ho nemáš chceš ho, a keď ho máš tak ho zožerieš a pôjdeš si po ďalší...
Preto treba hľadať v živote MEGAkrémeš ktorý len tak nezožerieš... a ten nenájdeš tak, že budeš furt pozerať len na jeden... Krémešov je plno len si treba vybrať ten najväčší...
nepozeraj len na tie blbé krémeše čo sú posypané cukrom... treba sa pozerať na výplň krémeša nie na ten FUJ cukor!!
HOVNO!
aaa tak k téme nie nezažívam na lásku som sa vykašľala v našom veku je zbytočná ..
ale na krémeš to nemá!!! HOWGH!