ano velmi mi uz chybaju realni ludia, moznost normalne chodit do skoly/ do prace, prejst sa, ist na nakup, na kavu alebo len tak sediet na lavičke
a teraz ako som v karantene to na mna uplne dolahlo pretoze NEMOZEM ist ani do lesa... proste nic
velmi mi chyba normalny zivot a dufam ze tam cim skor budeme, aj ked tomu sama neverim no
ale zas na druhej strane som vdacna za to ze mame ja aj moji blizki dobry priebeh ochorenia...
jj, mám toho už dosť, mám málo pohybu, nemám žiaden režim, trávim nezdravé množstvo času na internete, serie ma, že som takto obmedzovaná a nemôžem si ísť ani nakúpiť, keď mi to vyhovuje a že sa nemôžem ísť ani poprechádzať večer..
som smutná, keď vidím ako ľudia prichádzajú o podniky, ktoré celý život budovali a teraz im hrozí, že skončia na ulici. som frustrovaná, keď musím dodržiavať prísne opatrenia kvôli jedincom, ktorí majú v hlave nasrané a veria konšpiráciám. a som dosť zúfalá, keď vidím akým tempom sa u nás očkuje a pri uvedomení si, že si v domácej izolácii pobudnem ešte pár mesiacov je mi fyzicky zle chcem už normálny život, kurva!
Toto je teraz asi hlavný problém čo ma trápi, aj keď asi ale nielen mňa. Neviem sa odpichnúť, môj život je počas tejto zlej situácii statický a o ničom, len hľadám čo by som robil, nudím sa, nedá sa mi byť len doma a ani nechcem nič nerobiť. Hľadám robotu, sotva sa dá ísť na pohovor, ľudia sa všeobecne boja, pokiaľ nemusia cudzieho ani nestretávajú (ďalší problém). Nechodím nikam, nedá sa nikam veľmi, chýbajú mi kamaráti, chýbajú mi stretnutia s nimi, s babami novými.
Pred Vianocami sa mi zvýšila mierne hmotnosť, iba o 4 kilá, ale to som už aj zas schudol medzi sviatkami, hoci mám viac málinko ako som mal a asi je to aj s prirodzeným starnutím, takže to až tak nepociťujem, že by som nejako pribral, čo by sa mi nepáčilo. Moje koníčky sú spojené s krajším počasím, ale bicyklujem priebežne aj teraz, aj aby som mal pohyb a bol fit.
No a áno podujatia mi tiež dosť chýbajú, vianočné trhy, jarmoky, slávnosti.. Je to dosť obmedzené teraz. Snáď sa to aspoň v marci už zlepší, keď vo februári asi nebude stále väčší pokoj.
Strasne mi vadi, ze neni kam ist.. Keby bolo leto tak to mam na haku, v obchode si kupim potrebne a idem napr grilovat. Ale ked je zima, tak neni realne kam zaliezt a to mi najviac vadi/chyba.
Nič nepociťujem. Stretávam sa s rodinou a frajerom. SLužobne cestujem po slovensku, učim sa jazyky a cvičím doma. Možno mi ako tak chýba lietanie, kiná, zmrzliny a reštiky, ale pohoda
je to divne, ale ja absolutne necitim za posledny rok nejaku zmenu zivota. nadalej chodim do prace, nadalej sa sem-tam s niekym stretnem, pohrame sa, kukneme film, pokecame... dokonca mam velmi malo casu byt len taxam so sebou, az ma to sere. vcera som sa dokonca i ostrihat bol. akurat tie podniky su zavrete, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
» ahojmama.pravda.sk/clanky/tvar-v-m...
a chybaju mi velmi ludia, atmosfera mesta, podnikov v starom meste BA...
a teraz ako som v karantene to na mna uplne dolahlo pretoze NEMOZEM ist ani do lesa... proste nic
velmi mi chyba normalny zivot a dufam ze tam cim skor budeme, aj ked tomu sama neverim no
ale zas na druhej strane som vdacna za to ze mame ja aj moji blizki dobry priebeh ochorenia...
som smutná, keď vidím ako ľudia prichádzajú o podniky, ktoré celý život budovali a teraz im hrozí, že skončia na ulici. som frustrovaná, keď musím dodržiavať prísne opatrenia kvôli jedincom, ktorí majú v hlave nasrané a veria konšpiráciám. a som dosť zúfalá, keď vidím akým tempom sa u nás očkuje a pri uvedomení si, že si v domácej izolácii pobudnem ešte pár mesiacov je mi fyzicky zle chcem už normálny život, kurva!
Pred Vianocami sa mi zvýšila mierne hmotnosť, iba o 4 kilá, ale to som už aj zas schudol medzi sviatkami, hoci mám viac málinko ako som mal a asi je to aj s prirodzeným starnutím, takže to až tak nepociťujem, že by som nejako pribral, čo by sa mi nepáčilo. Moje koníčky sú spojené s krajším počasím, ale bicyklujem priebežne aj teraz, aj aby som mal pohyb a bol fit.
No a áno podujatia mi tiež dosť chýbajú, vianočné trhy, jarmoky, slávnosti.. Je to dosť obmedzené teraz. Snáď sa to aspoň v marci už zlepší, keď vo februári asi nebude stále väčší pokoj.