čaute, takže viem že ma asi vysmejete ale jednoducho som pozeral môj najviac top serial, a teraz zistim že už pozeram poslednu čast, poslednej serie.. skončí už aj tá časť, a mne to príde všetko lúto, že všetko skončilo, ste aj vy taký, alebo len ja so
tomu ver a najhoršie je keď človek zistí, že už žiadny podobný seriál nie je.... ja som si tak pozrel spartacusa a game of thrones,,, a teraz už neviem čo kukať.... ale aspoň že na game of thrones natáčajú ďalšiu sériu tak je to taká malá náplasť
@badassboy Vitaj v klube
Aj ja som taký, potom to ľutujem, a je mi ľúto že čo teraz
Buď sa namotám na iný, a často krát sa mi stane, že to začnem znova pozerať, takže u mňa je normálne keď som všetky série videl aj niekoľko krát
dám ti dôvod aby si sa mi smial, ked som mala 8 (alebo 9) plakala som ked skončila La Tormenta hej bola som divná
teraz to ta neprežívam, iba som desne nahnevaná ked v nejakom seriály si spravím predstavu o konci alebo o vzťahoch a nakoniec to dopadne uplne inak -.-" ale inak pohodka
Pri seriáloch už ani nie niekedy som mal rád The Vampire Diaries a neznášal som čakanie na novú sériu.. potom 4 séria ma už nebavila tú som pozrel cez letné prázdniny jak som sa nudil a 5. sériu som videl jeden diel a vyjebal sa na to už
Teraz som viac smutný keď skončí dobré anime a hneď hľadám po nete či niekde nehovoria o jeho pokračovaní
@coleshepter Eric odišiel do Afriky, lebo ten herec hral v Spidermanovi 3 a Kutcher asi tiež niekde, ale na konci sa tam znova objavili
(ale v tej rozlúčke The final goodbye už Eric nie je, to by som revala ešte viac )
@hellium ahá presne presne Venom
mne to bolo tak ľúto, lebo ja som z toho veľa nepozerala, ale tí dvaja tam boli super, potom som len tak pustila random časť z poslednej série a oni dvaja nikde a nejaký divný nový tam bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tak si ptm vždy hladam novy serial na kt.sa mozem namotat
Aj ja som taký, potom to ľutujem, a je mi ľúto že čo teraz
Buď sa namotám na iný, a často krát sa mi stane, že to začnem znova pozerať, takže u mňa je normálne keď som všetky série videl aj niekoľko krát
a aj som plakal
ahs - akože som to v polke série prestal pozerať po tej halloweenovej časti, strašne bullshity tam dali
supernatural som vymazal po prvej časti
a six feet under som začal pozerať, ale v tej prvej časti boli tie herecké výkony podľa mňa dosť úsmevné
inými slovami: stačí si vybrať ďalší
teraz to ta neprežívam, iba som desne nahnevaná ked v nejakom seriály si spravím predstavu o konci alebo o vzťahoch a nakoniec to dopadne uplne inak -.-" ale inak pohodka
Teraz som viac smutný keď skončí dobré anime a hneď hľadám po nete či niekde nehovoria o jeho pokračovaní
(ale v tej rozlúčke The final goodbye už Eric nie je, to by som revala ešte viac )
mne to bolo tak ľúto, lebo ja som z toho veľa nepozerala, ale tí dvaja tam boli super, potom som len tak pustila random časť z poslednej série a oni dvaja nikde a nejaký divný nový tam bol