Silne individuálne, záleží aj od toho, aký moc vrúcny a dôverný vzťah ste mali predtým. Poznám páry, ktoré fungujú cez hranice (vidia sa párkrát do roka) a sú spokojní a šťastní.
Ale je to príliš dlhá doba, to je pravda, a moc veľké nádeje by som tomu nedávala. Nechaj tomu čas a sama uvidíš, ako sa to vyvinie, keď ho nebudeš mať pri sebe...
ja idem na rok prec a v zivote by ma ani na sekundu nenapadlo ze ja akoze budem verna alebo este aby som od neho cakala ze bude verny. nie nikdy v ziadnom pripade neexistuje
zalezi...neviem, zalezi kam by sla (siel - @hnisavica )
ale kazdopadne ked sa rozhodnem cakat, budem si to musiet podporovat pravidelnym pozeranim filmu Ladyhawke - viete, ten, kde muz sa cez noc meni na vlka a zena cez den na jastraba a teda sa nikdy nemozu stretnut ako ludia, ach, chudatka moje...a vydrzali to!
15 mesiacov je velmi dlha doba a snazila by som sa samozrejme pockat na neho ....ale nikto nemoze vediet ,ci by za ten cas neprisiel niekto iny ,do koho by som sa zamilovala .....cize nic nie je iste ...
internet funguje, telefón takisto a keď sa chce všetko sa dá... ale len v prípade, že by to bolo fakt niečo extra... inak pre nejakú obyčajnú známosť takto si ničiť život? ani náhodou...
zalezi od toho kam by siel a z akeho dovodu.. o tomto sme sa s chlapom bavili a ja by som necakala..bud pojdeme niekam spolu alebo "čau".. je to hrozne dlha doba a ked sa chce niekam kokotit bezo-mna na taky cas, tak asi nebude šecko, kó-šér..
kazdopadne kolko mas? 15? 16? zbytocne mrhanie casu
Podľa toho aký by bol náš vzťah, ako dlho by sme už boli spolu, čo by som k nemu cítila...Keby mi teraz môj priateľ s kt. som vyše 8 mesiacov povie, že niekam odchádza ..tak ho určite počkám..Ak nepôjdem s ním ... ...
no,ak ho lubis tak samozrejme ze ano.....a to sa ako vobec,al evobec za ten cas nemozte vidiet,ako keby vztah na dialku?to ide uplne ze preec,niekam?aj tak yb som pockala...
ak vahas ci cakat alebo nie, tak necakaj. uz len to tvoje pochybovanie a rozmyslanie znaci ze vam to skripalo alebo si nebola uplne stastna.. v tom pripade necakaj, necakaj na to aby ste sa rozisli.
pockala keby sme spolu aj nadalej komunikovali co najviac a hlavne keby sme s tym obaja suhlasili nie ze on si zmysli ze zajtra idem niekam doprdele dockas rok a pol? tak to tazko...
keby to bolo take niečo, že bezpodmienečne by musel ísť sám, tak samozrejme že by som počkala.. mesiac, 6 mesiacov, 15 mesiacov, 30 mesiacov... kolko by bolo treba.. ale keby bola možnosť, že možem ísť s nim tak by som nevahala ani minutu.. nie kvoli tomu že by som mu neverila aby si nenašiel druhu alebo by som neverila sebe, že tu niekomu podlahnem.. vobec nie kvoli tomu ale kvoli tomu aby som mohla byť s nim každu sekundu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale je to príliš dlhá doba, to je pravda, a moc veľké nádeje by som tomu nedávala. Nechaj tomu čas a sama uvidíš, ako sa to vyvinie, keď ho nebudeš mať pri sebe...
ale kazdopadne ked sa rozhodnem cakat, budem si to musiet podporovat pravidelnym pozeranim filmu Ladyhawke - viete, ten, kde muz sa cez noc meni na vlka a zena cez den na jastraba a teda sa nikdy nemozu stretnut ako ludia, ach, chudatka moje...a vydrzali to!
ak sú tí dvaja spolu už dllllho predlho tak si myslím že je to normálne že počkajú (však ak sú zobratí, majú deti...)
a takto teraz ak by odišiel.. tak by to proste dopadlo tak ako to dopadnúť má... veď mám celý život pred sebou..
kazdopadne kolko mas? 15? 16? zbytocne mrhanie casu
ja som cakal takto 5 tyzdnov a mal som dost...
Keby bol preč nikto iný by ma nezaujímal nikto iný by pre mna neexistoval