V jednej knihe som sa dočítal o tzv. "Indigových deťoch" (ktorých aura je indigovej farby) a ževraj sú to deti s velkým intelektom a sú veľmi bystré už v detstve...
Stretli ste sa už niekde s týmto pojmom? prípadne poznáte niekoho takého osobne?
Som indigová, IQ mám nadpriemerne nadpriemerné, som bystrá aj vnímavá, zaujíma ma ezoterika, ovládam telepatiu, telekinézu, viem čítať z aury aj liečiť na diaľku, zvládam aj základy mágie. Teší ma.
počul som o tom, a príde mi to dosť reálne, tak stretnúť som sa možno aj stretol, aspoň podľa usúdenia aký má to slovo skutočný význam ale je to dosť možné že sa taký jedinci medzi nami nachádzajú (to nehovorím o sebe
Inteligentné deti rovná sa indigové? Však o tom nie sú žiadne reálne dôkazy,štúdia , proste vymyslená sračka... Určite to bolo už v Reflexe a iných sračkách
včera som o tom urobia fórum ...a aj ja podľa charakteristiky ku nim patrím...ale neverím na to, kedže tie znaky sedia na väčšinu dnešných detí, ktoré sa prispôsobili rýchlej dobe...
a nie, nestretol som nikoho, kto má nadprirodzené schopnosti... akurát som mal spolužiačku, ktorá hovorila, že vidí auru, ale inteligentná nebola určite
nehovorím že som videl ľudí ktorý behali po meste a svietili indigovou farbou jak na silvestra, ale poznám ľudí ktorý majú podľa významu takú charakteristiku
tie deti vraj odmalicka rozpravaju ako blazni, hovoria, ze vedia, preco tu su a ake maju poslanie a podobne indigove veci. neviem, ale ze by toto malo byt nieco prinosne, nad cim sa pozastavit...blbost, aj keby to bola pravda. a vraj je to vacsina deti narodenych po r 1995. to akoze po tom roku bude zem inteligentnejsia? wtf.
Prejavené univerzum je v polovici svojho veľkého cyklu. Koncom minulého roka sme sa prehupli cez obratník, to jest pomyselný bod v čase, kedy už synergia (súčinnosť) jednotlivých kvánt ďalej nestúpa, no naopak klesá a všetky skúsenosti jedinej vedomej bytosti (ktorej sme súčasťou) sa sčítavajú, aby mohlo dôjsť k eśte väčšej synergii.
A indigové deti sú (teda podľa "ODBORNÍKOV") mimozemšťania, ktorí majú priamo odtiaľto dozerať na transformáciu zeme pre vyššiu, rýchlejšiu dimenziu. O svojej indigovosti je presvedčená aj spolužiačka, chúďa malé. Doktorka jej povedala. Nezasieraj si hlavu indigom a nájdi si vlastný pohľad na Všetko. Je to to najlepšie, čo tu a teraz môžeš urobiť. Ale chce tu buď veľa trávy, alebo LSD (najlepšie čistý psilocybín), alebo meditácie. Pohodu a pokoj od elektriny.
Ano cital som o nich. Su to vraj deti ktore maju neobycajne schopnosti a maju zachranit ludsku rasu pri konca sveta ked 99% populacie vyhynie a znova vybuduju spolocnost ludi kde bude vladnut duchovno, harmonia.... a ze su v specialnych taboroch kde si cibria svoje schopnosti a tak ,no ale podla mna su to skor autisti ako nejaki vyvoleni a niekto to len zmedializoval aby na nich zarobil ...
bla bla bla, všeci to hrajú na budhizmus ale aj tak im ide iba o lóve - ako povedal rytmus
Počula som o tom, pokladám to za hlúposť. Vraj to majú byť veľmi vyvinuté a inteligentné deti už od malička, avšak dnešná mladá generácia mi je dôkazom, že nič také neexistuje.
@chlorofyl tak kabala je skor sucast nabozenstva. Ale tak mas pravdu :d je to odomna pokrytecke no ja na ziadne duchovno ani nadprirodzene jevy neverim :d
no srry dpč ze necitam vsetky fora, keby som videl ze to tu je tak sa nato nepytam a nic nezakladam, len ma to zaujalo tak som chcel pocut vas nazor....
ak mas niaky komplex,problem? viem ti ho raz dva vyriesit...
@3martin3 pardoooon..sorry, ze v pravom hornom rohu mas okienko na vyhladavanie takych veci, na ktore ta nabadaju aj pri robeni fora/ankety samotne pravidla.
@3martin3 jj tvoja profilovka to ze som vo filme videl draka neznamena ze existuje. Cize takto, ak sa nieco neda zmerat a anni to nevidno tak to s najvacsou pravdepodobnostou neexistuje. Navyse toto nema ani v najmensom absolutne ziadny vedecky zaklad
@3martin3 to evp je nepodlozena hovadina. A predpokladam ze ako vacsina veci z tejto oblasti je aj toto podvod.
A dusa? Co sem tahas tu? To nema s tvojou aurou nic spolocne. Ak sa ty povazujes za zo indigove dieta tak si poviem jedine, ze indigove deti su lahko manipulovatelny snilkovia :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A nepočula som o tom..
a spýtajte sa @lawey , tá o tom robila SOČ-ku či kieho paroma.
@3 Toto znie ako decko Sabriny a Sira Aarona
a nie, nestretol som nikoho, kto má nadprirodzené schopnosti... akurát som mal spolužiačku, ktorá hovorila, že vidí auru, ale inteligentná nebola určite
A indigové deti sú (teda podľa "ODBORNÍKOV") mimozemšťania, ktorí majú priamo odtiaľto dozerať na transformáciu zeme pre vyššiu, rýchlejšiu dimenziu. O svojej indigovosti je presvedčená aj spolužiačka, chúďa malé. Doktorka jej povedala. Nezasieraj si hlavu indigom a nájdi si vlastný pohľad na Všetko. Je to to najlepšie, čo tu a teraz môžeš urobiť. Ale chce tu buď veľa trávy, alebo LSD (najlepšie čistý psilocybín), alebo meditácie. Pohodu a pokoj od elektriny.
picitumariaskarebohova...
» www.birdz.sk/webka/coleshept...
bla bla bla, všeci to hrajú na budhizmus ale aj tak im ide iba o lóve - ako povedal rytmus
no srry dpč ze necitam vsetky fora, keby som videl ze to tu je tak sa nato nepytam a nic nezakladam, len ma to zaujalo tak som chcel pocut vas nazor....
ak mas niaky komplex,problem? viem ti ho raz dva vyriesit...
@semhamforas
to ze nieco nevydis neznamena ze to neexistuje... mozno ze ked sa lepsie pozres na moju profilovku uveris hehe
@semhamforas a tvoja duša sa da zmerat?? ale ty potom asi zjavne ziadnu nemas? ci jak to mas teda ?
pristroj EVP ti nieco hovori?? ak to nie je mytus, tak meria to co skutocne nie je vidno, a to duše ludi ktorí uz nie su medzi nami...
ked budes vacsi mozno sa este v zivote stretnes z vecami ktore su medzi nebom a zemou o ktorych si si myslel ze neexistuju, len tolko
A dusa? Co sem tahas tu? To nema s tvojou aurou nic spolocne. Ak sa ty povazujes za zo indigove dieta tak si poviem jedine, ze indigove deti su lahko manipulovatelny snilkovia :d
A takto.. o nejakej aure a podobne sa nebudem baviť - príde mi to nepodstatné a ani sa nevyjadrujem k tomu, či tomu verím alebo nie.
Existujú deti nadpriemerne inteligentné - to áno. (aj ja som bola ale nikto sa mi nepozeral na farbu mojej aury)
» eprakone.wordpress.com/2009/10/09/novy...