vadi mi ak berie peniaze za nic... napr. hanek bral v tatrane 10 tis eur mesacne a za co??? na slovensku ligu je to vela...ja sa na 10tis eur dost nadriem...ale taky messi ci ronaldo ti nech si zarabaju kolku chcu lebo na nich je radost pozerat ked hraju.
assou-ekotto ak sa nezlepsi vykonnostne tak moze ist rovno do tej kancelarie po 1000 eur mesacne ak by redknapp nepresunul garetha bale do zalohy tak si v tej sezone ani netukne..
..no a tak su futbalisti preplateni, vobec mi to nevadi...kym taki darmozraci ako herci, modelky a podobne beru rovnake honorare tak nech si futbalista zarobi kolko chce, on sa musi aj nadriet a dava do hry aj svoje zdravie
K tomu niet čo dodať, len: Pokrivené ľudské myslenie na tomto svete, lebo ospevujeme a platíme ľudí ktorý fakt pre tento svet nič nerobia(okrem zábavy) a ľudí ktorých by sme mali nosiť na rukách, tak ich ani nepoznáme. Smutné a o peniazoch ani nehovorím. Nájsť finančné prostriedky na nejaký výskum, tak to je problém na celom svete, ale zaplatiť niekoľko 100 000 000€ za nejakého negramotného, ktorý má talent od boha na nejaký šport, tak na to peniaze existujú.
Nič nepovedal, len čistú pravdu ten človek a ešte by som dodal že takých "povolaní" je neskutočné množstvo a nie len šport, kde sa robí čistý biznis a nič viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ci uz sedite v kancelarii za 1000 eur mesacne alebo hrate futbal za 300 000 eur tyzdenne , oboje vas moze v zivote naplnat......
Nemyslim si, ze umierneny clovek musi byt nevyhnutne smutny to je blbost.....
..no a tak su futbalisti preplateni, vobec mi to nevadi...kym taki darmozraci ako herci, modelky a podobne beru rovnake honorare tak nech si futbalista zarobi kolko chce, on sa musi aj nadriet a dava do hry aj svoje zdravie
Nič nepovedal, len čistú pravdu ten človek a ešte by som dodal že takých "povolaní" je neskutočné množstvo a nie len šport, kde sa robí čistý biznis a nič viac.