Patík! Pred vyše rokom penil keď som ho tak nazývala a predstavovala svojím známym. Dnes keď mu poviem Patrik, tak sa nadurdí a poviem, že on je Patík Chlapi!
nikdy si neukladám číslo frajerky, aby som sa ho rýchlejšie naučil keby sa náhodou opýtala či ho viem ...a keď ho už viem som lenivý na to, aby som ho uložil
To nie je dlho ešte Ale tak to nie je také intenzívne čakanie, že teraz neviem sa s nikým nerozprávam a tak. Ak sa počas tohto čakania objaví niekto, kto za to stojí viac, tak nemám problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
inak vzdy som tam mala normalne meno alebo daku prezyvku
Aj keď on teraz ešte netuší, že spolu budeme chodiť. Ale ja verím v to, že raz budeme.
Čo je vlastne strašne hlúpe, a nemám to srdce to meniť.
aj ked odkedy je tu tlacitko Zareaguj! je to vlastne este zlozitejsie jak kliknut nan, nemysli si ze ja tvoj nick vypisujem
to je inak strasne pekne a smutne zaroven.
no irony @ all
v každom prípade ho možno premenujem na koníky. alebo na Kon3, práve som si spomenula na jeden sen, čo mi rozprávala kamarátka
ale tos byvalos, inak všetko meno+priezvisko.
Taká je realita. Ale tak nádej umiera posledná, predsa.
ak za to stoji preco nie len neviem asi by som tak dlho na jeden vlak necakal
To nie je dlho ešte Ale tak to nie je také intenzívne čakanie, že teraz neviem sa s nikým nerozprávam a tak. Ak sa počas tohto čakania objaví niekto, kto za to stojí viac, tak nemám problém.
aj tak je to len nejaký gay.
Samozrejme. Ďalší do zbierky.
ty hnusná! .. zberačka!
Niekto zbiera poštové známky, ja zbieram gayov. A čo?!
ja nezbieram nič asi b som mala začať. vymysli mi niečo budem zbierať pikle!
A ináč, uložila sa mi tam sama, ešte keď sme neboli spolu