dnes bolo 1.kolo prijimacích skúšok a prijali zatial 50 žiakov. ja som skončila 20 pod čiarou. Všetci mi hovoria že si mám podať odvolanie, chcem to skúsiť ale neviem, myslíte že sa mi to oplatí? Mám šancu sa dostať?? prosím názor do komentára
Ahoj, na tú školu bude ešte druhé kolo ? nechápem tomu veľmi, ja som bol dnes tiež na prvom kole na gympli, ale vo štvrtok bude druhé a až po tom druhom sa dozvieme výsledky ..
@ridgeback no ja som práveže tiež na gympel chcela ísť, no bojím sa veľmi že ma nepríjmu ani na dovolanie lebo som až 20 pod čiarou :/ ty nevieš ešte ako si dopadol?
To si šla na školu pre decká so super IQ a dostala si sa tam úplnou náhodou či jak sa ti podarilo dostať tak pod čiaru? Neposielaj tam odvolanie, asi na to fakt nemáš... načo sa niekde pre boha trápiť.
@ridgeback presne neznášam takéto stresové situácie ešte k tomu dúfam aby ma prijali na odvolanie a ďakujem za povzbudenie. A tebe prajem aby ťa prijali!
Ak ides na strednu skolu tak ta este mozu zobrat. Kamarat sa hlasil na ten isty gympel ako ja bol uplne dole v zozname a nakoniec zobrali kazdeho kto chcel ist lebo nas je v triede 13
(smerované pre všetkých pod čiarou) Ak máte o tú školu seriózny záujem tak nevidím dôvod prečo neskúsiť odvolanie. No rátajte s tým, že to môže byť mimo vaše schopnosti. No za skúšku nič nedáte, nezabúdajte, že sa dá stále prestúpiť na začiatku roku.
nedať si odvolanie je úplná sprostosť .. veď za to nič nedáš...
a to odvolanie si máš dať čo najskôr, najlepšie v ten deň ako sa dozvieš, že ťa nezobrali, keďže máš potom väčšiu pravdepodobnosť, že ťa vezmú. aspoň tak mi to hovorila triedna (výchovný poradca)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a to odvolanie si máš dať čo najskôr, najlepšie v ten deň ako sa dozvieš, že ťa nezobrali, keďže máš potom väčšiu pravdepodobnosť, že ťa vezmú. aspoň tak mi to hovorila triedna (výchovný poradca)