to už skôr ešte na zápise o to požiadajte, že by ste chceli byť spolu, podľa mňa vám určite vyhovejú, keď dáte vedieť dopredu..
potom už v septembri to bude asi zložitejšie vybaviť..
ako vás už rozdelia do tried, nič nevybavíte. Daj im žiadosť dopredu, ale na našej škola také debiliny ignorujú, neviem ako na tej vašej, takže good luck.
u nás to bolo treba hlásiť pri zápise... jednu žiačku presunuli aj potom v prváku, ale bolo okolo toho veľké haló a źiakov rozdeľuje každá škola podľa vlastného kľúča, záleží od typu školy, u nás bolo hlavné kritérium prvý a druhý jazyk...
ked som robila v alberte nikdy ma nedali s alysiou na pokladnu aj ked sme sa slusne spytali, naschval proste, strasne mam nervy doteraz na tie 50 rocne zakomplexovane predavacky
Všetko sa dá, treba ísť na rovinu zas učiťeľkou, riaditeľom s požiadavkou. Ovšem ju treba adekvátne odôvodniť lebo to, že tam máš kamarátku nie je dôvod. Skôr by som radil niečo typu ako sa tam zle cítiš a nebude ten kolektív vhodný pre tvoj prospech. Práve zisťujem, že som chorý z riešenia poistných udalostí
Btw: Ser na kamošku nejdeš na školu aby si vykecávala a zabávala sa ale aby si sa učila čiže ti môže byť ukradnuté kde je kamarátka. ! Cez hodinu sa máš učiť a cez prestávku sa môžte stretnúť !!!
To si mala radšej napísať, že sa otvárajú dve triedy, lebo teraz to tu bude každý rozoberať.
A dá sa to vybaviť, ako písali už hore vyššie, ale či ti to povolia na tvojej konkrétnej škole, to závisí len od benevolentnosti kompetentných ľudí, ktorí o tom rozhodujú. Ale za pokus to stojí.
Nas rozhadzali podla znamok s tym, ze sa prihliadalo aj na to ci sme z mesta, alebo dediny. Cize Ackari boli najlepsi a vsetci z mesta, Bckari trochu horsi mix, a my Cckari sme boli tupi sedlaci z dediny a robili sme najvacsi bordel. Som rad, ze nas nedali medzi tie kocky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
potom už v septembri to bude asi zložitejšie vybaviť..
Btw: Ser na kamošku nejdeš na školu aby si vykecávala a zabávala sa ale aby si sa učila čiže ti môže byť ukradnuté kde je kamarátka. ! Cez hodinu sa máš učiť a cez prestávku sa môžte stretnúť !!!
A dá sa to vybaviť, ako písali už hore vyššie, ale či ti to povolia na tvojej konkrétnej škole, to závisí len od benevolentnosti kompetentných ľudí, ktorí o tom rozhodujú. Ale za pokus to stojí.
nás tiež tak debilne netuším podľa čoho triedili, ale som strašne spoko
a myslím si, že by sa to dalo vybaviť, len to treba riešiť čo najskôr...