Jasné že USA/EU lebo to je pre nich ako sen. Najradšej by všetci z Ukrajiny išli pracovať do EÚ ak by mohli. No nemôžu, bo pre väčšinu je to dosť drahé. Čiže väčšina ukrajincov túži po tom aby sa Ukrajina dostala do EÚ.
@fxx nie som extrémny fanda USA/EU ale akurát Ukrajina nebude mať čo príliš ľutovať. lebo na Ukrajine príliš horšie ani nemôže byť oproti tomu ako tam je dnes. Sú na úrovni nejakého stredoafrického štátu.
Koho si vyberu? Oni svoj nazor ako mozes vidiet davaju najavo, ale tu vobec nejde o to, co chcu bezni ukrajinci
a tie komenty typu ze najhorsia moznost by bola EU, ako je mi z vás smiešne teraz sa predsa vyberajú Ruskou cestou a prijimanim zaujimavych zakonov, a to nie je teda pre beznych ludi velmi prijemna cesta.
Eu je aka je a ano, dost si ju idealizuju, ale stale je to rpe nich skvela moznost oproti tomu, co momentalne chce vlada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a tie komenty typu ze najhorsia moznost by bola EU, ako je mi z vás smiešne teraz sa predsa vyberajú Ruskou cestou a prijimanim zaujimavych zakonov, a to nie je teda pre beznych ludi velmi prijemna cesta.
Eu je aka je a ano, dost si ju idealizuju, ale stale je to rpe nich skvela moznost oproti tomu, co momentalne chce vlada.