"Podle vědců jsou podprsenky zbytečné." Co si o tom myslite vy?
"Podprsenka je více než sto let neodmyslitelnou součástí ženského šatníku. Podpírá a zakrývá prsa, zlepšuje jejich tvar, pomocí vycpávek a tvarování i jejich velikost. Řada výrobců tvrdí, že podprsenka má i důležitou zdravotní funkci, protože lépe rozloží
je mi jedno co vedci povedali. do skoly by som bez podprsenky jednoducho nesla; doma mi to nevadi, ani v horku mi nevadi nosit rozne tricka bez podprsenky, ale do prace je to MUST. Plus na sport, to tiez bez podrpsenky nehrozi.
tak ti vedci mali zrejme nejake respondentky, nie? ci mali medzi sebou nejakeho tucneho chlapa, ktory ma vacsie prsia ako nejaka zena?
to je skoro ako so slipami u muzoch, s fyzickeho hladicska semeniky zmensuje, so zdravotneho poskodzuje tvorbu spermii.. (a teraz vsetci chalani odhodia slipy do kosa ) ..nosim trenky takze a dost casto ich nemam
veď ale, potom ženám tak hnusne klesajú, hlavne keď majú veľké prsia... zemská príťažlivosť nepustí. ja jedine doma, ale že by som sa vybrala vonku bez podprsenky? Nikdy.
Možno aj sú, pre malé prsia ale ludia sa pohoršujú aj nad presvitajúcimi bradavkami takže ísť tak na verejnosti by bolo faux pas. A držať ich v podprsenke je pravdepodobne jedinou zárukou ako ich udržať pevné.
o___O pri niektorých prípadoch ak sa an vec nedívame z estetického hladiska, tak ja vzhliadam podprsenku ako pohodlnú...samozrejme nie keď je človek doma ale neviem si predstaviť že by som mala ísť behať bez podprsenky (a počas krámov ani nehovorím ... to ma bolia aj bez pohybu) alebo nejaký hiit tréning si dať...
ale ako viem prečo sa lepšie ženským dýcha bez podprdy... lebo ked vidím tie dievčence v o číslo menších košíkoch, zapínaním nie normalne pod lopatkami ale pomaly až pri krku tak to asi moc pohodlné nie je... proste vela ženských si nevie ani normalnu podprdu kúpiť...
Keby mam prsia ako maju niektore laty, ze nevies ci ich vlastne má, tak nieje problem, podprsenku nepotrebujem. Ale nech sa skusi niekto domna prevtelit z tých vedcov a skusit si prezit jeden den bez podprsenky, asi by tento "výskum" odvolali, alebo prinajmenšom prehodnotili a pozmenili
Nech sa ten prudko vedecký team pozrie na tie ženy o dvadsať rokov.
Ešte by ma zaujímalo, odkiaľ vieme, že tie ženy si predtým nevyberali pre seba nevhodné podprsenky, ktoré im tie bolesti spôsobovali. A, že na akých ženách to skúšali. Športovkyne majú často menšie prsia, tak dúfam, že do testovacej skupiny patrilo aj aspoň sto žien s ečkami prsiami, keď už je to teda vedecká štúdia.
No neviem ale vsak to musi boliet asi ked tie prsia visia. A bez podprsenky kazde ovisnu a tie vacsie ovela rychlejsie, takze podla mna zo zdravotneho hladiska predovsetkym je to zle nenosit.
no, ja bez podprsenky vyzerám strašne, lebo nemám kozy , ale zas v poslednej dobe som sa nato vy*ebala aspoň keď som v mojej dedine, už nenosím, načo , neriešim to tu , ale to by som chcela vidieť ako by na mňa kukali v Košiciach, nemôžem si dovoliť nenosiť
pri maratóne nepotrebuješ podprsenku? Výzkum asi robil chlap. Ja teda nemám nič extra na tom hrudníku, ale predstaviť si že by som behala bez športovej podprsenky... au au
Podľa mňa ísť bez nej do spoločnosti v napr. obtiahnutom tričku je maximálne neestetické. Ja by som nemohla.. ani do školy bez nej, nikam proste má svoje poslanie (ako to tu už bolo napísané)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
to je skoro ako so slipami u muzoch, s fyzickeho hladicska semeniky zmensuje, so zdravotneho poskodzuje tvorbu spermii.. (a teraz vsetci chalani odhodia slipy do kosa ) ..nosim trenky takze a dost casto ich nemam
funguje jedine ako doplnok, ako atribút, ako spoločensky normalizovaná prípustná miera (ne)odhalenia vlastného tela.
veď ale, potom ženám tak hnusne klesajú, hlavne keď majú veľké prsia... zemská príťažlivosť nepustí. ja jedine doma, ale že by som sa vybrala vonku bez podprsenky? Nikdy.
Zbytočná je možno pre tie ženské,kt. majú malé prsia... Tie čo ich majú väčšie .. no neviem,ako by fungovali...
bez podprsenky by som nikam nešla . .jedine ak doma ju nenosím.
a som zvedavá čo to za majstrov vedcov museli byť čo toto spísali. hlavne s tým maratónom..
ale ako viem prečo sa lepšie ženským dýcha bez podprdy... lebo ked vidím tie dievčence v o číslo menších košíkoch, zapínaním nie normalne pod lopatkami ale pomaly až pri krku tak to asi moc pohodlné nie je... proste vela ženských si nevie ani normalnu podprdu kúpiť...
Podprdy majú svoje poslanie.
a nemyslím si, že je to zbytočnosť, už len z estetického hľadiska
Ešte by ma zaujímalo, odkiaľ vieme, že tie ženy si predtým nevyberali pre seba nevhodné podprsenky, ktoré im tie bolesti spôsobovali. A, že na akých ženách to skúšali. Športovkyne majú často menšie prsia, tak dúfam, že do testovacej skupiny patrilo aj aspoň sto žien s ečkami prsiami, keď už je to teda vedecká štúdia.
To sa proste nedá brať vážne.
a áno, viem si predstaviť aké by som tie prsia mala v tridsiatke keby som podprsenky nenosila ....chujovina maximálna
@lenkaska1 » fanda.nova.cz/clanek/zajimavo...
to možno tak pre nejakú čo má "lentilky pod kobercom", ja mám cez hrudník 95 a neviem si predstaviť ísť niekam bez podprsenky!
a k teme ja podprsenky nenosim pokial nemusim....su mi nepohodlne...