Ja sa na to radsej nepozriem ale viem jedno. Nic dokonale nie je. ked si spravim dokonali profil nemusi to byt hend pravda.
napsiem si, ze som pekny curkicek a ze som vsemocny Big boss a nie je to vobec pravda chapes?
Tu to ani nejde o filozofii. tu skvor ide o zachovanie dostojnosti. Vlastne podla mna si ju clovek kazi tym, ze zadava zle informacie a dava si do porfilu fotku ktora mu ani nepatri.
hmmmmm... ale zaujimave.. ona sa venuje skoro kazdemu sportu ... waaaaaaaaaaaaaaww pochybujem ze je to ona a aj ked zaplatila poriadne vela za retusovanie
Čudujem sa, že si túto otázku pri mne ešte nikto nepoložil... Inak, ako môže byť niečo trochu alebo naopak príliš dokonalé? Dokonalé je predsa dokonalé - absolútny stav.
Inac, ked is vsimnete jej vahu, ma 65 kg a vysku 170cm...ak by bola modelka a vsetkemu moznemu sa venovala,vazila by max 50 kg...vsak aj an tanec treba lahke baby, nie???
je to cele upne na smiech... musela by byt sprosta keby si myslela,ze jej na to niekto skoci ... ze trocha surfu.. bozeee a sladkych 14? fucking fake! upne sa smejeeeem... a jej segra no rozkosnaa....
ani sa neobtazovala,aby na tych fotkach jjej osoby bola rovnaka holka bozee
Ja som si to pozrel, tie fotky no budiz ak ma fotografa profika, tak by to slo. A co sa tyka tanca a malieb, nuz o tom som uz nie az tak presvedceny, ale moze byt nadana...
Lol trochu som s nou písal a dozvedel som sa ze precestovala skoro celý svet bola v amerike na Novom Zelande atd a som sa spytal kde este nebola a povedala ze v Rusku ale ze sa tam chysta tento rok a nie ako dovolenka ale v rámci jej záujmu
Nuz trosicku opravim svoj nazor... Tie fotky su robene profesionlne ale su tma rozne baby aj ked podobne. Raz ma na fotke modre oci, potom hnede a potom zelene.... Aj obrysy tvare su ine. Takze by som skor povedal, ze fake.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
napsiem si, ze som pekny curkicek a ze som vsemocny Big boss a nie je to vobec pravda chapes?
Tu to ani nejde o filozofii. tu skvor ide o zachovanie dostojnosti. Vlastne podla mna si ju clovek kazi tym, ze zadava zle informacie a dava si do porfilu fotku ktora mu ani nepatri.
ani sa neobtazovala,aby na tych fotkach jjej osoby bola rovnaka holka bozee
Ale zas to neznamena, ze zatoze je nejaká baba vynimocne krasna, tak musi byt hned aj stetka, co si nehlada skutocnu lasku a klamarka.