Ahojte poprosila by som o jednu radu Mám spraviť podnikateľský zámer na ekonomiku a učiteľka nám dala osnovu čo by tam cca malo byť a zastavila som sa asi pri druhej odrážke pretože neviem čo mám písať do - rozsahu trhu ak by mi niekto napísal aspoň p
V podnikateľskom pláne sa vytvára aj : Popis a analýza trhu - Napríklad ....
1. V ktorých geografických regiónoch chceš pôsobiť a aký trhový podiel chceš dosiahnuť?
2. Uveď dôvody orientácie na dané trhy a aj zdroje dát, z ktorých vychádzaš pri analýze trhu.
3. Veľkosť, dynamika a výhľad cieľového trhu na najbližšie obdobie, vrátane očakávaných zmien (napr. legislatívne zmeny, nové regulačné predpisy....)
4. Bariéry vstupu a trhové príležitosti na danom trhu.
Bližšie ti už asi neporadím, ty jediná vieš v čom tvoj pod. zámer spočíva a podľa toho to vyplňuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
1. V ktorých geografických regiónoch chceš pôsobiť a aký trhový podiel chceš dosiahnuť?
2. Uveď dôvody orientácie na dané trhy a aj zdroje dát, z ktorých vychádzaš pri analýze trhu.
3. Veľkosť, dynamika a výhľad cieľového trhu na najbližšie obdobie, vrátane očakávaných zmien (napr. legislatívne zmeny, nové regulačné predpisy....)
4. Bariéry vstupu a trhové príležitosti na danom trhu.
Bližšie ti už asi neporadím, ty jediná vieš v čom tvoj pod. zámer spočíva a podľa toho to vyplňuj.