Už dlhšie sa pasujem s problémom a to s výberom podprsenky. Ešte som nenašla žiadnu, čo by mi sedela perfektne. Kde robím pri výbere chybu netuším no mojim problémom je to, že keď zdvihnem ruky podprsenka mi vyskočí a naopak, keď sa zohnem je vidieť to čo
ale nedava mi zmysel ze ked zodvihnes ruky tak ti vyskoci hore podprsenka, tak ak mas lentilky pod kobercom tak potom chapem ale ak tam nieco mas tak to by sa nemalo stavat ...
a ked tak ju nejak zmensi sama -ihla nit a ide sa .., samozrejme jedine ak ti pasuju kosiky ,......ak mas zle kosiky tak vymen za mensie/vacsie ..
ak ti vyskakuje keď zdvihneš ruky znamená že máš veľký obvod. mám ten istý problém, 70B zapínam na posledný háčik a keď sa trocha roztiahne tak mám smolu, lebo menšie obvody sa robia akurát tak košíky AA
musíš si správne určiť veľkosť v prvom rade robí sa to jednoducho... zmeriaš si obvod hrudníka tesne pod prsiami a potom obvod hrudníka cez prsia (cez bradavku) a porovnáš si to s tabuľkou veľkostí tá tabuľka je jednotná pre všetkých výrobcov (aspoň v tých lepších obchodoch, ale podprsenku je aj tak lepšie najprv skúsiť, lebo tvary košíka bývajú rôzne a nie každý ti bude sedieť)... tu máš link na tabuľku, kde si môžeš nájsť svoju veľkosť:
napíklad ja mám obvody 78 a 98, čo znamená, že nosím 80C, ale veľa záleží aj od tvaru podprsenky, občas mi sadne aj 75D alebo 80D, takže keď máš pocit, že niečo nesedí, tak ber radšej väčší košík a menší obvod ako opačne
Existuje profesia Profesionalny merac velkosti poprsia? Myslim, ze by som spravil solidnu karieru, keby som sa na to dal.. mam ambiciu zmerat cecky anglickej princeznej
@junkychess ....! @lather má pravdu, keď je malá ti vyskakuje! Prsia ti idú prirodzene gravitáciou nadol a keď dáš hore ruky, prsia ti nepôjdu s ňou hore, pokiaľ sú väčšie. Pôjdu naopak, lebo sa už do tej podprsenky nezmestia (ach)
Rozumieš, či budeš naďalej tvrdiť, že nie?
Inak @lather presne tento problém mám aj ja, minule som si kúpila dve podprsenky za neuveriteľné ceny..boli mi dobré akurát tak mesiac a teraz si musím kúpiť zasa nové..už mi nie sú dobré..krista!
Trebalo by to nejakého osobného poradcu ako je vo videu od @neverhood10
@2 tiež ma napadlo to s tými ramienkami.. Ale tak ja zoberiem podprsenku, ktorá vyzerá sympaticky vyskúšam a keď nie je dobrá, beriem ďalšiu. Absolútne netuším svoje číslo.
@10 super .... tak tá "buchta" z videa má obvod 80 a ja mám na podprsenke obvod 80 niekedy aj 85 ( a nezmestí sa mi tam žiadny "soused" ) to znamená že by som mala byť široká približne ako tá pani z videa, čo nie som... tak kde je problém? (ps: nemám podprsenku z číny
velmi rada by som sla k tej zene nakupit lebo vidim ze sa vyzna ale urcite u nej tie podprsenky nestoja 30 euro a ani 40, budu urcite podstatne drahsie
@lather tak tak....ja tie svoje už neviem niekedy do ktorej podprsenky mam spratať...niektoré su mi velke aj napriek spravnej velkosti a niektoré zas velmi tesne že ked ju večer sundám tak mi kozy "stoja" a hrozne ma bolia
aaaa ja sa v podprsenkách nevyznám tie čísla a písmená mi nehovoria nič proste sa pozrem primerám a snáď bude dobrá dobrá podprda je poklad a raz ju nájdeš určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a inak nie nemam aj ked ani boh nevie co ja mam vlastne za velkost zaklad u mna aby som ju nemala zarezanu do chrbta
1,50 € s DPH
Obojstranná lepiaca páska 5m x 38 mm 1ks
0,66 € s DPH
pocit z perfektne sediacej podprsenky - na nezaplatenie
niektore veci si za peniaze nekupite, na vsetko ostatne je tu birdz forum
ale nedava mi zmysel ze ked zodvihnes ruky tak ti vyskoci hore podprsenka, tak ak mas lentilky pod kobercom tak potom chapem ale ak tam nieco mas tak to by sa nemalo stavat ...
a ked tak ju nejak zmensi sama -ihla nit a ide sa .., samozrejme jedine ak ti pasuju kosiky ,......ak mas zle kosiky tak vymen za mensie/vacsie ..
» www.astratex.sk/tabulky-velkost...
napíklad ja mám obvody 78 a 98, čo znamená, že nosím 80C, ale veľa záleží aj od tvaru podprsenky, občas mi sadne aj 75D alebo 80D, takže keď máš pocit, že niečo nesedí, tak ber radšej väčší košík a menší obvod ako opačne
ked je mala vyskakuje hore
Rozumieš, či budeš naďalej tvrdiť, že nie?
Inak @lather presne tento problém mám aj ja, minule som si kúpila dve podprsenky za neuveriteľné ceny..boli mi dobré akurát tak mesiac a teraz si musím kúpiť zasa nové..už mi nie sú dobré..krista!
Trebalo by to nejakého osobného poradcu ako je vo videu od @neverhood10
Myslí, že vyššie ti už dámy dobre poradili...
------------------------
@16 @17 jj, uz to vidim a pri rannom behu za busom si vybijem predne zuby.
-------------------------
@lather 75C - no vidis. Problem solved!
Ale urcite zavazi aj dobry tvar kosickov. Skratka treba skusat, skusat a skusat. Zvlast ked mas 17 - to sa tie ste 10x prsia zmenia.
a s týmto nemám problém...beriem vždy najmenšiu