Ahojte, mám stále podváhu nemôžem zanič na svete pribrať stále žerem jak nenažrané prasa ale aj zdravo a stále nič. Už som zúfala neviem čo mám robiť. Predtým som natom bola lepšie ale teraz.
Ráno zjem dva chliey s džemom. Doobeda pečivo, jablko, tyčinka a balíček chipsov. Obed polievka zvyčajne niake mäso s prílohou a niakym kompótom a cez víkend zjem aj niaky koláč/e za obedom. Poobede jogurt, niečo sladké (zvyčajne kakaové venčeky), mandarínka, pomaranč. na večeru si väčšinou spravím tri volské oká s kepučom. A na koniec k filmu niačo slané. Samozrejme sa medzito niečo zapletie a možno som na niečo zabudla ale toto je tak čo zvyčajne jedávam.
nemyslim si, ze podvaha je nezdrava, pokial stale jes. niekto ma proste rychlejsi metabolizmus a niekto pomalsi. tvoje telo je usposobene takto a pokial jes normalne, tak to podla mna nevadi.
@9 ty kokos, ale keby som jedla toto, tak dam kazdy tyzden 5kg hore minimalne
Ako sorry ale absolútne podváhu nemáš 55kg je dosť..poznám vyššie baby čo vážia menej. Ja čo mám pomaly o 10 kíl menej ako ty sa môžem ísť zabiť rovno, nie?
tak ja mám tiež podobný problém...vážim asi o kg viac ako ty a som o 2 cm vyššia..veľa zjem, le po chvíli som hladná ..myslím, že to ale ozaj súvisí s tou energetickou hodnotou v potravinách...nedávno som vyskúšala makrobiotickú stravu, šaláty a veľa strukovín, je to celkom bohaté na bielkoviny a nenasýtené mastné kysleliny..teda dobré pre tvoje zdravie a ešte k tomu ti stači jedna priemerná porcia na obed, aby ťa to zasýtilo aj na celé dopoludnie
Inak aj ten pravidelný šport nie je zlý nápad... vyfromuje ti to aj postavu, mne sa zvýraznili pekne boky aspoň :-S
@oiquell nemôžeš poovnavat chlapa a ženu co zjedia... A 4-krat viac? Takže ty máš na raňajky : 8 chlebov s džemom, potom potom pečivo, 4 jablká, 4 tyčinky a 4 balíky chipsov, potom na obed 4 polievky, 4 mäsa so 4 prilohami a 4 kompotmi, potom 8 kolacov, 4 jogurty, 4 mandarinky, 4 pomaranče, 4 balíky vencekov, 12 volskych ók, 4 kečupy a 4 porcie niečoho slaneho? Za jeden deň? To si napísal...
@rayennn nie ty retard na ranajky zjem 5-6 chlebov, prazenicu z 8 vajec alebo pol kila salatu a na obed pol kila mäsa a vyse kila zemiakov atd. to je priblizne 3-4 krat viac jedla ako zje ona
@kocurka podľa mňa to je v pohode, ja som o centimeter vyššia a raz sa mi podarilo schudnúť na 55kg a bola som úplne happy a nezdalo sa mi ze by som mala podváhu... ale to som nejedla ani 1/4 z toho čo ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@9 ty kokos, ale keby som jedla toto, tak dam kazdy tyzden 5kg hore minimalne
Inak aj ten pravidelný šport nie je zlý nápad... vyfromuje ti to aj postavu, mne sa zvýraznili pekne boky aspoň :-S
btw aj ja mám podľa BMI podváhu, a to na modeling potrebujem ešte schudnúť, inak nebudem modelka
hmotnost Dievcata 15-18 rokov: vyska minus 120
hmostnost Chlapci 15-18 rokov: vyska minus 110
Takze by si mala mat 53 kg, mas nadvahu 2 kg