"skolaboval" mi mikrofon na mobile (nokia c6) a vl. funguje len pri hlasnom odposluchu (a tie take somarinky že keď idem cez hlasný všetko je v pohode, len cez hlasný) a uznáte že niekedy je lepšie telefonovať ako človek vie niekto poradiť ako laicky t
@hoperpohroma ale vieš keď ma niekto zlaté ruky xD tak to buď ešte viac pokazí alebo opraví inak verejne vyhlasujem že nikdy si nekúpim dotykovú nokiu uplne šrot možno známky radosti boli 6mesiacov potom to všetko opadlo a kvalitne mrzne
@zuzs palec hore ale spoluziak ma lumi (windows phone) a ta mu nejako nelaguje.. ale isla by som na android uz len preto ze je rozsirenejsi, jemu sa tam nejako komplikovane zhanaju appky
@zuzs aký laický spôsob opravy očakávaš/si predstavuješ? ako že ti niekto povie "buchni kladivom zozadu na miesto dva centimetre zvrchu a centimeter zľava"? vieš si vôbec predstaviť akýkoľvek spôsob opravy ktorý by dával zmysel a spadal by u teba do kategórie "laický"? ak áno, uveď, celkom by ma to zaujímalo.
@midnight takže napríklad že mam rozobrať mobil aby som ho následne vedela poskladať do pôvodnej zostavy a nájsť nejakú súčiastku (ktorá je príčinou tohto diania) ktorú bude stačiť prefúknuť respektívne zohnať kúpiť/vymeniť
tož... musím uznať že si nad tým aj premýšľala, čiže klobúk dolu, čiastočne. ale nemyslím že rozoberanie a spätné skladanie mobilu po výmene súčiastky sa naozaj ráta do kategórie "laických" opráv.
ale vymeniť by to logicky chcelo reproduktor v sluchátku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale silno mam potrebu aj ja sa postazovat na moju c6tku aj ked ti to asi nepomoze
tož... musím uznať že si nad tým aj premýšľala, čiže klobúk dolu, čiastočne. ale nemyslím že rozoberanie a spätné skladanie mobilu po výmene súčiastky sa naozaj ráta do kategórie "laických" opráv.
ale vymeniť by to logicky chcelo reproduktor v sluchátku.