Co vy a poker ? Hravate ? Cez net nazivo ? Ste uspesni ?
Ja hravam aj cez net aj nazivo, nazivo s kamosmi vacsinounas je tam 5-8 ludi, vyzbiera sa vzdy okolo 30 ecka takze je o co hrat aj, po nete je to ina kava, tam je uz najvacsi nepriatel
vies co hravala so mteraz uz moc nie... ale iba cez net. ale rata sa mi to. nie je to hazard lebo je to o vlastnych skills. raaaz sa to naucim a budem v tom kua dobra
Mám rád dvojkartový, ale nemám ho moc ako praktizovať keďže nemám žetóny a o peniaze moc hrať nechcem.. ale raz sme hrali so žetónmi, to som bol ešte úplný nováčik a oni sa tvárili ako majstri sveta a všetkých som ich porazil
najlepsi je ten pocit ked idete niekoho vyblufovat a on caka ci vas dorovna vtedy mi srdce bije ako o zivot a aspon sa dobre naucim ovladat svoju mimiku pri klamstvach, co mozem potom v zivote lepsie vyuzit
hram cez net co sa mi 3 krat podarilo obrat toho volakoho...ale stale nechapem tie pravidla len poolku chapem viem tie cisla atd postupky full house takee hej ale ked vihram tak nemam tusaaka ze preco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
niekto kto by mi to vysvetlil????