Ahojte skoncila som Bc. na pedagogickej fakulte kombinacia predmetou biologia, psychologia. Chcem dalej pokracovat ale v Brat. zrusili tuto kombinaciu ( biologia nema akreditaciu a tak je kryta prirodovedeckou fakultou) jedine kde sa tato kombinacia v MGr
tusim ze to mas jedno kam pojdes hlavne musis urobit tie take prijimacky na mgr studium a ked ta zoberu tak to ides dalej. chod na psychologiu mgr tam by sa to oplatilo vcelku
@chlorofyl psychológia? oplatiť? hlási sa tam každý druhý maturant z gymnázia, berú tam cca 20 ľudí, a miest pre psychológov je na slovensku toľko že sa dajú spočítať na prstoch v akom zmysle sa to oplatí?
ale to ze mas psychologiu neznamena ze musis robit len psychologa ja neviem kde sa tento nazor bere. mozes s tym robit siroke spektrum prace od toho "psychologa" cez ludske zdroje az po socialnu starostlivost a xy dalsich veci. alebo vsak ked chces chod na biologiu a s tym sa uplatnis mozno tak ako ucitelka : D
lenze ja nemam psychologiu v tom pravom zmysle ja mam ucitelstvo psychologie- teda ja nemozem byt psychologicka to je by som povedala k tomu blizsie eticka vychova ako psychologia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty