ak by sa jednalo o vlas v restauracii (nebodaj nieco horsie ) tak by som im to vysypal na hlavu a odisiel , doma mi to tak nevadi kedze si varim sam pre seba , takze jediny vlas tam moze byt moj , ale nenavidim ked je nieco take v jedle .
nie som až taká fajnovka doma a u babky je to bežný jav v reštike sa mi ešte nestalo, ale keby aj, asi to len nejako okomentujem, zahodím, chvíľu sa budem pozerať inde ako do taniera, a keď zabudnem, čo som odtiaľ vylovila, tak dojem ASI
@chingula mno ja som si napriklad v BA ked som bol v jedalni nasiel v ryzi aj maleho svaba, odvtedy som tam uz nechodil, to som radsej si kupil cigy a nic nejedol
raz uprostred jedenia polievky som zaregistrovala na spodnej strane lyžice niečo, čo vyzeralo, ako keby ju niekto polial čokoládou a nebolo mi to teda 2x jedno, ešte dlho potom, keď som si na to spomenula sa mi dvíhal žalúdok
v školskej jednálni, to je fuj, raz som tam našla také čosi ako chlp...no a po predstave že vypadol spod pazuchy nejakej upotenej kuchárky mi prišlo na grcanie a obed už v živote nevidel vnútro môjho žalúdka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nejaký vlas mi v jedle nevadí. niektoré predmety áno niektoré nie.
ale v jedalni ked si v ryzi najdete hlinu a podobne tak to uz mi troseno vadi
god bless chleba s paštikou
takže nemala som navýber :/
Dva vlasy-,, E-eeh....dúfam, že ich viac nebude."
Tri vlasy-,,Nie! Prosím! Ďaľší vlas už niéé!"
Štyri a viac vlasov-,,Aha čo som našla! Parochňa!" >>>
Mňô, jeden-dva vlasy mi nevadia.Však čo? Ale občas sa mi stane, že nájdem v tanieri aj celý hrebeň a vtedy mám dosť.
kamarát našiel v kapuste kúsok šáčku od kapusty....keď to dal v jedálni reklamovať tak tam našiel zvyšok sáčku