Tak jedna policajna razia nas dnes prekvapila na skole..Bola zamerana proti drogam a myslim ze pre niektoych bola aj dost nestastna.. a teda pre policajtov uspesna.. Co hovorite o takychto raziach na zakladnych a hlavne na STREDNYCH skolach??
Neviem, aké hrôzostrašné látky objavili, ale ak niekomu zas zničia časť mladosti kvôli štipke sušenej konope, tak je to absolútne hlúpe, zbytočné a keby chudák mladík z toho nemal riadny priekak, tak by som povedal, že aj smiešne.
my sme mali minulý rok...ale až takú obrovsku uspešnosť teda nemali... jednak kým prišli na naše gymnázium boli ešte asi na troch školách.... polovica žiakov už vtedy mala echo...
okrem toho psy boli už uplne zmätené a viem, že okolo mnohých dotyčných, ktorí mali v taške trávu, len prešli a nenašli...tak potom nech to robia poriadne.....
Jednoznačne to chcem zažiť,dokážem sa tváriť tak nenápadne,že som uplne podozrivy,a stavim že by si ma vzali so sebou lebo by som sa nevedel prestať smiať a uťahoval by som si z nich By si na 100% mysleli že niečo mam pri sebe
U nás boli minulý rok a našli balíček trávy pod parketami v triede u desaťročných detí Vraj to tam zostalo ešte z roku predtým, kedy tam boli maturanti... No neviem
Plus tých istých detí nejaké skrinky (pes na ne reagoval) ale nič sa nenašlo, tiež vraj ešte po tých starších
A na wecku našli nejakú "podozrivú látku zelenej farby" na vreckovke... A nakoniec sa zistilo že to bol zelený čaj alebo také niečo, že to bolo narafičené. Proste strašná aféra z toho, TA3 a neviem čo všetko
@Fxx pochybujem ze by ta zobrali len preto ze by si sa nejako tvaril. U nas proste vbehli do triedy policajti, povedali ze mame dat tasky na zem a ruky na lavice a nic nerobit a vpustili psa ktory mal dost dobry nos..
u nás bola taká v prvej triede tuším? ale neviem či boli veľmi úspešní lebo to nebola nečakaná razia väčšina z tých, ktorí by mohli mať dáke problémy vedeli o nej tak neprišli do školy.. a zvyšok tých by neprišiel tak či tak
no, ja by som sa hlavne bala aby mi niekto nepodstrcil do tasky nieco..ak by mal skor echo ako vsetci ostatni...verim tomu ze nejaky hajzel z nasej byvalej treidy by sa nasiel..ostatne sa cosi podobne stalo...
chrapúňstvo.. ak už keď húlim, a sekám formu tak sa neposeriem ako malé decko...
naposledy ked dosla taka razia na ZS som bol deviatak
psovodovi som povedal "cau marek" a zacal som hladkat psa
inak na strednej som zazil raziu raz ale to bola hroza
40min predtym sme videli pred skolou 2 octavie a 2 mikrobusy v ktorich boli psy potom vosli do skoly a nasli 5g dokopy... jedneho chalana vyhodili zo skoly a viac som ich tam za 4r nevidel ale trava je tam stale a vsade
Zažil som len jednu raziu ešte na ZŠ. Teraz si nie som istý, ale myslím, že práve vtedy som mal v škole makak No nič mi vtedy nenašli, a asi ani nikomu druhému. Takéto razie schvaľujem. Do školy drogy nepatria. Na strednej som síce raziu ešte nezažil, ale je mi to už jedno, teraz mi už nemajú čo nájsť A ak by pochytali nejakých feťákov zo školy, bol by som len rád...
@H8u luci, to som ani nevedel, že to bol zelený čaj bolo mi aj divné, že v sekunde by deti hulili aaaa to tam bolo po oktáve určite, veď to boli nie taký dymyči tie skrinky musia smrdieť ešte dneska len by ma zaujímalo ktorý vymetenec to zabudol pod parketami
@schmetterling89 No neviem presne čo to bolo, ale niečo na spôsob zeleného čaju To bolo hneď jasné, kto to pod tými parketami nechal, len nechápem jak je možné, že im to nechýbalo A tie skrinky takisto
Keby prišli k nám, tak buď môžu rovno zrušiť celú školu, alebo ju nechať a prerobiť na odvykačku a pár čistých kusov by presunuli inde. Ale do prdele, mne sa nechce sa musieť niekde inde trepať!
treba robit castejsie, stop drogam!, nepotrebujem vidiet jak ide niekto vytrety po ulici co je nadrogovany...ale tak zas policajti tiez nie su cisti mohli by si robit medzi sebou razie
Práve včera sa to stalo: MAli sme matiku a v tom niekto zaklopal na dvere - vošiel zastupca a povedal aby sme si zobrali desiaty a vyšli všetci na chodbu. Práve na prestávke pred touto hodinou som si zaobstaral peknu šišku za 8€ ktoru som hneď dal do šróbovacej krabičky ktoru som si dal do mikiny. Už keď som vychádzal z triedy tak som zo seba citil silnú arómu trávičky. Posadali sme si na lavičku pokym pes neprehľadal triedu. Pomaly som siahol do vrecka natiahol som ruku poza chrbat solužiaka a vyhodil som to do koša. Oni vyšli von nič nenašli a my sme sa vratili do triedy. Ale čo teraz? No nenecham to tam.. išel som akože na zachod ešte cez hodinu a svoju krabičku som si zobral... Celu hodinu som bol roztraseny, keby mi dali do ruky sitko tak možem posypovať buchty na pare.. ale zobudilo ma to lepšie ako 3 kavy... No mal som sakra šťastie... Nikdy pred tym tu nič take nebolo a prave v ten deň prišli... omg
to sa pamätám ako dávnejšie boli u nás, a dali niekomu do tašky kokaín a hašiš či čo to bolo, že aby nám predviedli pátracie schopnosti vysokocvičeného psa. pes sa tam asi 10 minut hral s loptičkou, potom začali otvárať okná, že nech sa tá droga viac vzduchom začne šíriť, a asi po 20 minut keď ho fízel voditkom doviedol k tej taške a strčil mu tam nufák tak to našiel popritom ešte oslintal asi všetky tašky v miestnosti, kde bola nejaká desiata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
okrem toho psy boli už uplne zmätené a viem, že okolo mnohých dotyčných, ktorí mali v taške trávu, len prešli a nenašli...tak potom nech to robia poriadne.....
Alebo jednému žiakovi šiel pes po desiate
Premna zamna nech pride aj FBI alebo Kobra 11
Ináč som čítal, že v roku 2009 bola najmenšia nehodovosť na cestách od roku 93 (údajne kvôli prísnejšiemu cestovnému zákonu).
Aspoň niečo sa v tomto štáte zlepšuje
Plus tých istých detí nejaké skrinky (pes na ne reagoval) ale nič sa nenašlo, tiež vraj ešte po tých starších
A na wecku našli nejakú "podozrivú látku zelenej farby" na vreckovke... A nakoniec sa zistilo že to bol zelený čaj alebo také niečo, že to bolo narafičené. Proste strašná aféra z toho, TA3 a neviem čo všetko
k nám ešte neprišli, pretože predpokladajú, že gymnazisti neberú nič zakázané. to tak normálne zahlásili
chrapúňstvo.. ak už keď húlim, a sekám formu tak sa neposeriem ako malé decko...
( @66janica6 slight_smile:
psovodovi som povedal "cau marek" a zacal som hladkat psa
inak na strednej som zazil raziu raz ale to bola hroza
40min predtym sme videli pred skolou 2 octavie a 2 mikrobusy v ktorich boli psy potom vosli do skoly a nasli 5g dokopy... jedneho chalana vyhodili zo skoly a viac som ich tam za 4r nevidel ale trava je tam stale a vsade
"" Pista uz boli v Pezinskej ?
""Hej prave odvhadzaju
"" Tak tam ideme""
....... Ked odidu odtialto vratime sa sem....
ale nie, nemyslím si, že niekto u nás v triede má niečo s drogami...máme tam 16 báb a až na jednu by som povedal že som si 100% istý že drogy ee
myslím že by sa aj zišla taká razia..