A ďalšia "slovenská" klasika. Potrebujeme: 1/2 hlávky bielej kapusty /asi 400g/, paradajkový pretlak /asi dve malé balenia/, olej, voda, hladká múka, Masox, rasca, mleté čierne korenie, soľ, asi 2 PL cukru a 2PL octu...
POSTUP PRÍPRAVY
Kapustu nakrájame na tenké rezance, potom ju vsypeme do hrnca na rozohriaty olej, posypeme rascou a mletým čiernym korením, chvíľu orestujeme, zasypeme múkou, popražíme, a následne do 2/3 zalejeme vodou, vhodíme Masox a varíme do polomäkka. Potom vmiešame pretlak, dochutíme soľou, cukrom a octom a doplníme vodou a varíme do mäkka...Podávame s čerstvým chlebom alebo pečivom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
POTREBNÉ PRÍSADY
A ďalšia "slovenská" klasika. Potrebujeme: 1/2 hlávky bielej kapusty /asi 400g/, paradajkový pretlak /asi dve malé balenia/, olej, voda, hladká múka, Masox, rasca, mleté čierne korenie, soľ, asi 2 PL cukru a 2PL octu...
POSTUP PRÍPRAVY
Kapustu nakrájame na tenké rezance, potom ju vsypeme do hrnca na rozohriaty olej, posypeme rascou a mletým čiernym korením, chvíľu orestujeme, zasypeme múkou, popražíme, a následne do 2/3 zalejeme vodou, vhodíme Masox a varíme do polomäkka. Potom vmiešame pretlak, dochutíme soľou, cukrom a octom a doplníme vodou a varíme do mäkka...Podávame s čerstvým chlebom alebo pečivom.
som nevedel ze som tak dobry
..kvak..
@strangelady nie si ty po mne?
áýžzýuáijgtžz ...trošeno som tú hlavu pošúchal
@zizisko mamiňka? ♥
jeej dokonca su to inicialky mna a sestry
inak táto téma je jak pre idiotov
btw, dobrý nápad
inak zaujimava predstava ked si predstavim 90ludi ako kladuklavesnicu na hlavu
b vn
na 5.krát sa mi to podarilo A vyhodilo mi ,,Tento počítač" rofl